A jövő évi költségvetési törvényjavaslatban stadionfejlesztésre előirányzott 12 milliárd 35 millió forint felosztását javasolja a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottsága.

Az összeget 26 labdarúgó sportlétesítmény között osztanák fel, és tartalékban hagynak még 95 millió forintot. A legmagasabb összeg 600 millió forint, ennyit kap labdarúgó sportlétesítményének fejlesztésére Siófok, Dunaújváros és Gyirmót. A következő lépcső 560 millió, ennyi jut a Győri ETO, a Szusza Ferenc-stadion, a kaposvári, a paksi, a pápai és a békéscsabai, a kecskeméti pálya, valamint a fővárosi Hidegkuti-stadion fejlesztésére.
Félmilliárd forintos támogatás illeti a pécsi, a nyíregyházi, a zalaegerszegi, valamint az Illovszky-stadiont; 400 millió forintos támogatás címzettjei a következők#!# Bozsik-stadion, az ajkai, a balmazújvárosi, a ceglédi, a kozármislenyi, a soproni, a szolnoki és a tatabányai labdarúgópálya. Mezőkövesd 220 milliót kap. A szakbizottság 120-120 millió forint fejlesztési forrást javasol Szigetszentmiklós és Kisvárda sportlétesítményének.