Rangadóra készülünk

Rangadóra készül együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 20. fordulójában, hiszen a bajnokság őszi felét a harmadik helyen záró csapatunk az őszi bajnok Gyirmót FC Győrhöz látogat. A vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődő találkozót Veizer Roland vezeti majd, míg segítői Farkas Balázs és Baghy Csaba lesznek.

Read More

Borbély Ákos fejesével kiejtettük a címvédőt

Az Újpest FC csapatát fogadta együttesünk a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában. A végletekig kiélezett mérkőzést végül a csereként pályára lépő, tizennyolc esztendős Borbély Ákos góljával nyertük meg, így a legjobb tizenhat közé jutott csapatunk!

Read More

A címvédő érkezik

Az élvonalban szereplő Újpest FC együttesét fogadja csapatunk a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést Szilasi Szabolcs vezeti majd, míg segítő Lémon Oszkár és Aradi József lesznek.

Read More

Magabiztos sikert arattunk a Soroksár ellen

Begyűjtötte a három pontot a Soroksár SC otthonában együttesünk. A Merkantil Bank Liga NB II. 19., azaz őszi utolsó fordulójában Beliczky Gergő duplájával és Zsiga Ervin találatával nyert csapatunk, amely fellépet a harmadik helyre!

Read More

Féltávjához érkezik a bajnokság

A fővárosban folytatja bajnoki szereplését együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 19. fordulójában. A vasárnap 13 órakor kezdődő összecsapást Lovas László vezeti majd, míg segítői Király Zsolt és Mohos Milán lesznek.

Read More

Egy pontot szereztünk a Dorog ellen

A Dorogi FC együttesét fogadta csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 18. fordulójában. A válogatott szünet után egy pontot szerzett csapatunk egy igen kiegyenlített, sok helyzetet hozó mérkőzésen, melynek a végére maradt a slusszpoén.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatók

Médiapartnereink