Döntetlen a Szolnok ellen

A válogatott szünetben a Szolnoki MÁV FC csapatával vívott edzőmérkőzést együttesünk. A felkészülési találkozón Beliczky Gergő góljával szereztünk vezetést, de a második játékrészben egalizálni tudtak a Tisza-partiak

Read More

Elvitte a pontokat az éllovas

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában az éllovas MOL Fehérvár FC csapata érkezett a cukorgyári gödörbe. A vendégek korán előnybe kerültek, csapatunk, amely sokat játszott emberhátrányban nem tudta lefaragni hátrányát.

Read More

Az éllovas érkezik

Az OTP Bank Liga NB I. 12. fordulójában a MOL Fehérvár FC látogat majd a Rákóczi-stadionba. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozót a székesfehérváriak az első, míg csapatunk az utolsó helyről várja.

Read More

Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk csapatunk izgalmas mérkőzésen szenvedett vereséget az Újpest FC ellen az OTP Bank Liga NB I. 11. fordulójában. Lássuk, hogy értékelték a találkozót az edzők…

Read More

Hazai sikerre készülünk

Az Újpest FC együttesét fogadja csapatunk az OTP Bank Liga 11. fordulójában. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozót csapatunk a tizenkettedik, míg a fővárosi lila-fehérek a nyolcadik helyről várják.

Read More

Ózdra utazunk a kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hetedik forduló utolsó mérkőzését követően elkészítette a labdarúgó Magyar Kupa nyolcadik fordulójának párosítását. Csapatunk Ózdra utazik majd ebben a körben.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

TD Vagyonkezelő Kft.

Médiapartnereink