Dél-Koreai csapattal is megmérkőzünk

Egy kisebb változás történt együttesünk menetrendjében, ugyanis az orosz másodosztályú Csertanovo helyett a dél-koreai K League 2-ben szereplő Daejeon Citizen FC ellen lép pályára csapatunk az edzőtábor során.

Read More

Irány Törökország

A Merkantil Bank Liga NB II. harmadik helyén telelő együttesünk pénteken utazik Törökországba, ahol három edzőmérkőzést vív majd.

Read More

MK: elkészült a pontos menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének pontos menetrendjét. Együttesünk a tatabányai Grosics Gyula Stadionban kezdi a párharcot, majd egy hét múlva, hazai pályán fogadja a szintén másodosztályú Budaörs csapatát. A mérkőzések tétje a legjobb nyolcba kerülés.

Read More

Kaposvárra igazolt Ádám Martin

Csatárral erősítette meg keretét együttesünk, hiszen Ádám Martin Kaposváron folytatja pályafutását. A korábbi utánpótlás-válogatott 2,5 évre szóló szerződést írt alá klubunkkal.

Read More

Remek, de nehéz hetet zárt csapatunk

Egymás közti játékkal zárta le a felkészülés első hetét a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi küzdelmeire készülő együttesünk. Labdarúgóinkra a jövő héten is kemény munka, illetve egy edzőmérkőzés is vár.

Read More

Elkészült a tavaszi menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi szezonjának pontos menetrendjét. A bajnokság harmadik helyén álló együttesünk első két hazai bajnokiját az M4 Sport is műsorra tűzi.

Read More

Munkába állt csapatunk

Csapatunk is elkezdte a felkészülést a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi szezonjára, illetve a Magyar Kupa küzdelmeire. A játékosok és a szakmai stáb hétfőn találkozott először, majd egy rövid megbeszélést követően már el is kezdődtek a tréningek.

Read More

Remek évet zártunk

Kiválóan teljesített együttesünk a 2018-as esztendőben, hiszen előbb megnyerte az NB III. Nyugati csoportját, majd harmadik helyen zárta a Merkantil Bank Liga NB II. őszi szezonját. Az együttes remek teljesítményét Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője értékelte.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatók

Médiapartnereink