Megérkeztek a szurkolói mezek

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy megérkeztek a megrendelt szurkolói mezek, melyek 2018. október 17-én 9 órától átvehetők a Rákóczi-stadionban (7400 Kaposvár, Pécsi u. 4.).
A mezek ára bruttó 10.500 Ft.

Read More

Az utolsó pillanatban mentettünk pontot

Békéscsabán is folytatódott csapatunk remek sorozata. A Merkantil Bank Liga NB II. 12. fordulójában bár a hazaiak szereztek vezetést, együttesünk Rajczi Péter találatával az egyik pontot elhozta a Viharsarokból.

Read More

Rangadóra készül csapatunk

A Békéscsaba 1912 Előre otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizenkettedik játéknapján. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokit Oláh Gábor vezeti majd, míg segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Read More

Győzelmi reményekkel indulunk Csákvárra

Az Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizedik fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Zierkelbach Péter vezeti majd, míg segítői Szalai Balázs és Garai Péter lesznek.

Read More

A Kutatók Éjszakáján jártak labdarúgóink

Klubunk fiatal labdarúgói is részt vettek a Kutatók Éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozaton. Játékosaink remekül érezték magukat a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Karának Kaposvári Képzési Központjában rendezett programokon.

Read More

Csapatunk nyerte a megyei rangadót

A BFC Siófok együttese ellen is folytatódott csapatunk remek sorozata. A Merkantil Bank Liga NB II. kilencedik fordulójában Rajczi Péter találatával győztük le a Balaton-parti riválisunkat.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatók

Médiapartnereink