A harmadosztályú Pápai Perutz FC ellen vívja utolsó felkészülési találkozóját együttesünk. A szombaton 11 órakor kezdődő mérkőzés lesz a bajnoki főpróba mindkét fél számára, melyet ingyenesen tekinthetnek meg a szurkolók.

Hazai környezetben lép pályára együttesünk a harmadosztályú Pápa ellen felkészülési mérkőzésen. Az öt év után újra NB I-es csapatunk számára ez lesz a bajnoki főpróba, hiszen jövő héten már a MOL Fehérvár FC ellen szólítják pályára labdarúgóinkat.

A pápaiak – akik a nyolcadik helyen zárták a harmadosztály legutóbbi pontvadászatát – a szintén Somogy megyei, frissen feljutó Balatonlelle SE ellen vívják majd az első bajnoki mérkőzésüket augusztus negyedikén. Érdekesség, hogy a 2017/2018-as szezonban még mind a két együttes az NB III. Nyugati csoportjában szerepelt. Akkor csapatunk oda-vissza legyőzte a Veszprém megyeieket. Idegenben 3–2-es (gólszerzőink: Kollega Krisztián 2, Sóron Tibor), míg hazai pályán 2–1-es (gólszerzőink: Andorka Péter, Szakály Attila) sikert aratva. Bízunk benne, hogy szombaton is hasonló, vagy még jobb eredmény születik és csapatunk győzelemmel a háta mögött, kellő önbizalommal várja a szezon első meccsét.