A hagyományos szurkolói ankéton bemutatták a Kaposvári Rákóczi új igazolásait. Az összejövetelen a vezetés és a szakmai stáb ismertette a terveit, a drukkerek pedig kérdezhettek a frissen igazolt játékosoktól és a Trénertől is. 

Kánikula a javából, ennek ellenére a Főlelátó fedett oldalán sokan választották, ha nem is az árnyékszéket, de az árnyékos ülőkéket. Az ankéton Sisa Tibor részletesen bemutatta az új fiúkat, tíz fő helyett heten érkeztek, igaz, még két labdarúgó igazolása várható. A múlt szezonról is szó esett, a szurkolók szerint felemás érzéseket keltve.
„Minden szurkolónak az a dolga, hogy csak a szépre emlékezzen, de azért maradt bennem tüske, a vége kurtára sikerült a szezonnak, éppen azok ellen, akik ellen a győzelem kötelező lett volna úgymond” – fogalmazott dr. Tavaszi József törzsszurkoló.  
A Baráti Kör évek óta próbálja megmozgatni a szurkolókat, több-kevesebb sikerrel.
„Nagyon nehéz megmozgatni a szurkolókat, mi próbálunk mindent megtenni, Fehérvárra egy 45 fős ingyenes buszt 19-en töltöttünk meg, az okát nem tudjuk, mi mindig kitalálunk új dolgokat, a többi nem rajtunk múlik” – mondta Kárpáti Zoltán elnök. 
A szakmai stáb és a szurkolók is bíznak benne, hogy az új fiúk nem hagyják cserben a csapatot és nem tűnnek el a süllyesztőben sem.