Egy pontot szerzett a Csákvár ellen csapatunk. A Merkantil Bank Liga NB II. tizedik fordulójában rendezett bajnokin bár kétszer is vezettünk, a hajrában pontot mentettek a hazaiak.

Remek iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét kapu előtt számos lehetőség alakult ki, majd az első negyed óra után csapatunk Nagy Richárd találatával megszerezte a vezetést. Középpályásunk nagyjából tíz méterről lőtt a jobb alsóba, miután a hazai védők rövid felszabadítása után pont elé került a labda. Csak a szerencsén, illetve Kiprich Dávid önfeláldozó szerelésén múlt, hogy nem tudta megduplázni az előnyét csapatunk. A hazai kapus, Tóth Balázs rosszul végzett el egy kirúgást, ami után Andorka Péter törhetett kapura, már a hálóőrt is kicselezte, mikor az utolsó pillanatban szerelni tudott a csákváriak játékosa. Sajnos megbosszulta magát a kihagyott helyzet, Nagy Krisztián rántotta le a tizenhatoson belül Sejben Viktort. A megítélt tizenegyest Kiprich Dávid a kapufa segítségével értékesítette. Csapatunk azonban ezúttal is remekül tartotta magát, s nem roppant össze a bekapott góltól, a félidő utolsó percében Nagy Richárd szögletét követően Beliczky Gergő lövésével ismételten átvette a vezetést.
A második félidő elején védőnk, Hadaró Valentin szabadrúgása talált után a Tóth Balázs kapujába, így kettőre növeltük előnyünket. A folytatásban többet birtokolta a labdát az ellenfél, azonban a kontráink folyamatos vesztélyt jelentettek. A Csákvár azonban a csereként pályára lépő Nagy Zsolt duplájával pontot tudott menteni. Együttesünk veretlenségi sorozata így tovább folytatódott, azonban egy hellyel hátracsúszott a tabellán. Folytatás szerdán, hazai környezetben a Győr ellen.

Waltner Róbert: Két góllal vezettünk, amikor már gondoltam a következő, Győr elleni mérkőzésre. Tudatosan cseréltem, mint eddig mindig, hiszen figyelembe kellett vennem, hogy két héten belül négy bajnokit játszunk, így frissíteni akartam. Sajnos a cserék nem jól szálltak be, nem tudták felvenni a mérkőzés ritmusát. Rutintalanok vagyunk, hogy 3–1-ről nem tudtunk nyerni. Bárki legyen az ellenfél, egy ilyen mérkőzésen győzni kell. Hozzáteszem, hogy nem rossz csapat a Csákvár, hiszen eddig csak egyszer kapott ki. Ami pozitívum, hogy Pogacsics Krisztián extra teljesítményt nyújtott, a meccs legjobbja volt. Emellett az is kiemelendő, hogy az augusztus és a szeptembert sikerült veretlenül lejátszanunk. Bízom a hasonlóan jó folytatásban. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, fejutó csapatként kiemelkedő teljesítményt nyújtunk eddig, azonban az ilyen eredményekből látszik, hogy érnünk kell és van még hova fejlődni. Egy jó csapat valamikor egy góllal mérkőzést tud nyerni, nekünk ez most 3–1-ről sem sikerült. Ha bizonyos dolgokban fejlődünk, akkor az ilyen mérkőzéseket a jövőben meg tudjuk majd nyerni.

Aqvital FC Csákvár–Kaposvári Rákóczi FC 3–3 (1–2)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. V.: Zierkelbach (Szalai, Garai).
Aqvital FC Csákvár: Tóth B. – Falusy, Kiprich D., Dulló, Baranyai – Farkas A., Mészáros D. (Molnár Cs., 71. p.) – Tamás N. (Nándori, 71. p.), Simon M., Sejben V. (Nagy Zs., 58. p.) – Bobál G. Vezetőedző: Szijjártó István.
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A. (Hegedűs D., 69. p.), Nagy K. (Zsiga, 74. p.) – Nagy R., Beliczky (Godzsajev-Telmán, 65. p.), Tömösvári – Andorka. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Kiprich D. (26. p. – 11-esből), Nagy Zs. (78. és a 81. p.), illetve Nagy R. (16. p.), Beliczky (44. p.), Hadaró (52. p.).
Sárga lap: Baranyai (52. p.), illetve Nagy K., (27. p.), Vachtler (37. p.), Nagy R. (82. p.).