A Sport Tv és a Magyar Labdarúgó-szövetség – a magyar mérkőzések családi eseménnyé, kulturált szórakozássá tétele jegyében – kijelölte azokat az NB I-es találkozókat, amelyek alatt a családi szórakozás kiemelt figyelmet kap. Az eseménysorozat március 22-én vette kezdetét, és az előttünk álló hétvégén a Kaposvári Rákóczi – Győr összecsapás lép elő főszereplővé. 

A szombaton 20 órakor kezdődő mérkőzésre a felnőtteknek 200 forint lesz a belépő, az 1996. január 1. után születettek pedig 100 forintért jöhetnek be a stadionba! A jegyek mellé a felnőttek egy pohár sört, vagy üdítőt kapnak, a gyermekjegyet váltók pedig egy pohár üdítőt vehetnek át. A bérletesek, ha megmutatják bérletüket, szintén kapnak egy sört, vagy üdítőt.  
A szünetben, öt gyermek részvételével 11-es rúgó verseny lesz. Pénteken délig lehet jelentkezni, és sorsolással dől el, ki az az öt fő, aki szerencsét próbálhat. ( A jelentkezőknek ki kell tölteni a mellékelt nyilatkozatot, és határidőig eljuttatni hozzánk személyesen vagy e-mailben#!# k.rakoczifc@gmail.com) A kiválasztottak ajándékot kapnak az OTP és a Sport TV képviselőjétől.

Az 1996. január 1. után született gyerekek egy tombolát is kapnak. A győztest a mérkőzés félidejében sorsolják ki, és a szerencsés játékos egy 200 ezer forint értékű családi hétvégét nyer. A klub által felajánlott nyeremény a tombolára egy darab, a játékosok által dedikált mez és egy darab, a játékosok által dedikált zászló. A sorsolást a Sport TV és klub képviselője végzi, és a nyertes a díjat a 11-es rúgások után a pályán veheti át. A tombola az 1996. január 1. után születettek részére a vendég jegypénztár kivételével bármelyik jegypénztárban kapható a jegyek mellé.

Arra kérjük a családokat, hogy az E szektorba üljenek.