Saját nevelésű játékosokkal erősödhet a Rákóczi kerete a téli felkészülés és a tavaszi folytatás során, ugyanis hárman is felépültek komoly sérülésükből. Bank István, Horváth Tamás és Major Ádám egyaránt szeretne újra bizonyítani a pályán.

„Köszönöm szépen, jól vagyok – válaszolta első kérdésünkre Bank István, aki  combsérüléssel bajlódott az elmúlt hónapokban. –  A műtéti beavatkozás elmaradt még a múlt évben, így hamarabb állhattam újra munkába. Az egész decembert végigedzettem, de az intenzitása még nem olyan volt, mint a felkészülésnek. Bízom benne, hogy nem lesz probléma. A felkészülés nyáron is nehéz, télen is nehéz, de ez a feladat, meg kell csinálni. Az eredménytelenség miatt várható volt, hogy lesz edzőváltás. Alkalmazkodnunk kell az új edzőhöz, és ezt meg is tesszük. Én elég optimista ember vagyok, bízom a bennmaradásban, nem lehet más a célunk.”
Major Ádám és Horváth Tamás egyaránt keresztszalag-szakadás után tért vissza a társak közé. 
„Júniusban műtötték a bal térdemet, egyénileg pedig már elkezdtem a futásokat és a labdás edzéseket. Még nem érzem magam száz százalékosnak, de csatlakozom a csapathoz” – fogalmazott Horváth Tamás.   
„Én tavaly februárban estem át az operáción, az őszi szezon utolsó másfél hónapját pedig már a csapattal dolgoztam végig. Úgy érzem, kiváló állapotban várom a téli felkészülést” – tette hozzá Major Ádám, aki a napokban eljegyezte kedvesét.