13 név szerepelt a Kaposvári Rákóczi FC vezetőségének noteszában, akik esetleg betölthetnék a Prukner László távozásával megüresedett posztot. Az elvárások azonban szigorúak és az elnökség nem "enged". De ezt várják tőlük a drukkerek is – olvashatjuk a Somogy Televízió weboldalán.

Horváth Miklós, elnök, Kaposvári Rákóczi FC#!#
– Döntően egy ember van a fókuszban, és mögötte van kettő, akivel már olyan szinten van a tárgyalás, hogy számítanánk rá. Reméljük, hogy a héten már pont kerül az ügy végére, mert az átigazolásokban döntő szerepe lesz az új trénernek.

Amivel egyet is ért a szurkolói kör.

Tavaszi József, elnök, Szurkolói-Baráti Kör#!#
– A régi vezetőedzővel nagyon jó volt a kapcsolatunk, ez tény. De az is tény, hogy most egy új helyzet állt elő. Reméljük, hogy az igazolások úgy alakulnak, hogy a Rákóczi a régi hírnevéhez méltóképp szerepel jövőre is az NB I-ben.

A kaposváriak két tehetséges középpályása#!# Kulcsár Kornél és Balázs Benjámin nemrégiben a másodosztályú olasz Pescara együtteséhez utazott tesztelésre. Utóbbi fiatal elmondása szerint nagyon sok tapasztalatot szerzett a temperamentumos, pörgős játékáról ismert közösségben.

Balázs Benjámin, középpályás, Kaposvári Rákóczi FC#!#

– Fejben gyorsabban kell gondolkodni, kicsit másképp állnak a focihoz, mint mi. Nagyon koncentrálnak az edzéseken is, ott is megvan a viccelődés, de kizárólag az öltözőben. Ha valaki valamit jól csinál, rögtön megdicsérik. Nagyon jól passzolnak, nem nagyon ívelnek, sokkal többet mozognak. Így mindenkinek lehetősége van. A helyzeteket pedig kihasználják.

Ott a labdarúgóknak csak a foci kell koncentrálniuk. Ahogy a jövőben ezt tervezi a 19 éves kaposvári játékos is, aki idén már több lehetőséget kapott a Rákócziban – sporttudósítók által összeállított legjobb játékosok rangsorának 45. helyét birtokolja. Célja#!# végre egy gólt szerezni az NB I-ben, amire az ígéretek szerint lehetőséget biztosít az új tréner is.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti meg.