Egymás után negyedik, az őszi szezonban pedig immár nyolcadik döntetlenjét játszotta a bajnokságban a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A somogyiak Szombathelyen léptek pályára, és a házigazda vezető találatára Peric válaszolt a hajrában.

A pénteki betörés után szombaton a pontrablás reményében lépett pályára a Rákóczi Szombathelyen. A fiúk hangulatát alaposan felpaprikázhatta, hogy a Fradi Újpest elleni győzelme miatt a 15. helyre csúsztak a tabellán, ráadásul a csapat még soha nem nyert az NB I-ben a vasi megyeszékhelyen. Figyelemre méltó volt, hogy a Haladás 14 pontjából tízet hazai pályán gyűjtött össze az őszi szezonban.
A házigazda ennek szellemében kezdett#!# a 3. percben Nagy II. ugratta ki ki Halmosit, aki 5 méterről Hajdúch kapusba lőtte a labdát. Az 5. percben Graszl 22 méterről lőtt a kapu jobb alsó sarka mellé, két percre rá Pavlovic fejelt 7 méterről mellé. A 15. percben Gujic lőtt balról, éles szögből, 12 méterről a kapu fölé. Öt perccel később Schimmer szabadrúgása után Tóth P. fejelt 6 méterről fölé. A 28. percben Tóth P. 30 méteres szabadrúgása után kaparintotta meg a labdát Hajdúch kapus. Hosszabb eseménytelen időszakot követően a 40. percben Oross ívelt át a jobb oldalon, a kaputól öt méterre, üresen álló Slukához,aki lövés helyett kapásból középre emelt, így oda lett a lehetőség
Az első félidő utolsó percében aztán megszerezte a vezetést a Haladás. Kovács passzolt a tizenhatos előterében álló Orosshoz, aki Vujovichoz továbbított, a montenegrói csatár 20 méterről, középről, jobbal a bal alsó sarokba lőtt. 1-0.
A szünetben Grumicot Alexeev váltotta, nem sokkal később pedig Peric is játékra jelentkezett. Mégis a hazai együttes irányította a játékot, a Rákóczi hátránya ellenére is a biztonságra törekedett. Az 59. percben Pedro lőtt középről, 22 méterről, Rózsa elvetődve védett. A 70. percben Rajos lőtt 12 méterről, Graszl bevetődve védett. A szöglet után Tóth P. fejelt 7 méterről mellé. A 73. percben Vujovic került helyzetbe, de Hajdúch védett, az ismétlésbe pedig ismét Graszl nyúlt bele jól.
A 83. percben egyenlített a Rákóczi! Milan Peric végzett el szabadrúgást 25 méterre a Haladás kapujától, és nagy gólt lőtt a kapu jobb oldalába. 1-1.
A 86. percben Hajdúch fogta Vujovic fejesét. A Rákóczi, a 2008-as őszi találkozóhoz hasonlóan 1–1-et játszott a Haladással. Az idegenbeli pont mindig értékes, viszont az egypontos sorozat miatt a csapat a kiesőhelyre sodródott. 
 
Haladás Sopron Bank – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-0)
Szombathely, 3000 néző. V.#!# Berger
Haladás#!# Rózsa – Schimmer, Guzmics, Nagy II. G., Tóth P. – Sluka (Sipos, 62.), Rajos, Kovács I. (Simon, 88.), Halmosi – Oross (Horváth A., a szünetben), Vujovic. Vezetőedző#!# Aczél Zoltán
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Graszl K., Jánvári (Haruna, 78.) – Hegedűs, Pedro – Pavlovic (Peric, 57.), Balázs B., Gujic – Grumic (Alexeev, a szünetben). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerzők#!# Vujovic (45.), illetve Peric (83.)
Sárga lap#!# Oross (32.), Rajos (54.), Halmosi (61.), Horváth A. (82.), illetve Pedro (19.), Jánvári (29.), Grumic (42.)