Vácon lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 17. fordulójában. A vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő találkozót Nazsa Tamás vezeti majd, míg segítői Szilágyi Norbert és Baghy Csaba lesznek.

Ismét nehéz mérkőzés vár együttesünkre, amely vasárnap Vácra látogat. A Duna-partiak több mint két évig játszották a hazai mérkőzéseiket albérletben, s csak nemrég költözhettek vissza a felújított stadionjukba. Zoran Spisljak tanítványai öt mérkőzés óta veretlenek, igaz ebből csak az utolsó, Nyíregyháza ellenit tudták megnyerni. Az eddigi tizenhat bajnokijuk során nyolc alkalommal játszottak döntetlent, emellett pedig négyszer hagyták el győztesen a pályát. Az így megszerzett húsz pontjukkal pedig a tabella tizenkettedik helyén állnak.
Együttesünk az előző fordulóban aratott sikerével újra visszatért a győzelem útjára, s továbbra is a negyedik pozíciót foglalja el, csupán négy ponttal lemaradva az éllovas Gyirmót FC Győr mögött, így egy győzelemmel akár felléphet csapatunk a dobogóra. Nem lesz azonban könnyű mérkőzés, hiszen együttesünk számára a váci lesz az ötödik találkozó két héten belül.
– Nem könnyű a helyzetünk, hiszen még mindig sok a sérültünk – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Az előző mérkőzésen a csapat megmutatta az igazi arcát, ennek meg is lett az eredménye. Fegyelmezetten, egymást kisegítve játszottak a fiúk. Jó volt ezt látni, főleg egy fiaskó után, hiszen egyből talpra tudtunk állni és nem kerültünk bele egy gödörbe. Örülnék annak, ha egy fegyelmezett játékkal győzni tudnánk, mert utoljára a ZTE ellen sikerült nyernünk idegenben, ami elég régen volt.

A Vác FC az alábbi információkat közölte a mérkőzéssel kapcsolatban:

A mérkőzés napján 12.30-kor lesz kapunyitás, ezt követően a hazai szurkolók a Stadion utcai főbejáraton, a vendég szimpatizánsok a Ligetből a Hétkápolna felől található külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe. A belépés előtt fokozott ruházati és csomagátvizsgáláson esnek át a találkozóra kilátogatók.

Jegyinformációk:
A hazai szurkolók a helyszíni hazai jegypénztárban vásárolhatják meg jegyeiket. (Stadion utcai bejárat)
A Vác FC hazai jegypénztára a mérkőzés napján 1 órával (12:30) a mérkőzés előtt nyit ki.
A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 Ft-ba kerül, 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg (A 14 éven aluliaknak a diákigazolványt kell felmutatniuk)
A jegyvásárláshoz személyi igazolvány (fényképes igazolvány) felmutatása szükséges!

A bajnokira az általános MLSZ előírások vonatkoznak, a sportcentrumba belépők nem állhatnak tudatmódosító szerek hatása alatt. A rendezvényre többek között nem hozhatnak be magukkal üveg illetve műanyag palackot, nagyméretű esernyőt, hajlakkot, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.