Felemásra sikeredett nagypályás utánpótlás csapataink hétvégi szereplése. A másodosztályban szereplők veretlenek, az első osztályban játszók viszont pont nélkül maradtak. Az U19 simán győzött, az U17 vesztes állásból fordított, az U16 pedig az utolsó percben mentett pontot a gyirmótiak ellen. Élvonalbeli csapataink győri vendégszereplése félidőben még ígéretesnek látszott, de a második játékrész a házigazdáké volt. 

U15 I. osztály
Győri ETO – Kaposvári Rákóczi BFLA 2-1 (1-1)
Győr. V.#!# Csirke
Rákóczi BFLA#!# Tóth Á. – Vörös (Némeh K., 74.), Fazekas, Feledy, Baksai (Fridrich, 74.)  – Kocsis (Fisli, 74.), Balog A. – Vadász (Locz, 64.), Szép (Pécsek, 49.), Kovács V. (Horváth K., 64.) – Orsós. Vezetőedző#!# Gólszerzők#!# Orosz (23.), Farkas (55.), illetve Orsós (6.)

Horváth Miklós#!#
– Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen az elején egy szögletvariációt követően vezetést tudtunk szerezni. Ezt követően átvette az irányítást a hazaiak, és egy nagy átlövés góllal egyenlítettek. Ezt követően is ellenfelünk dominált, de nagyon szervezetten védekeztünk, így nem tudtak helyzeteket kialakítani. A második félidő is győri fölénnyel kezdődött, de nagyon jó helyeken tudtunk labdát szerezni, és a labdaszerzésekből bátran indultunk meg. Megvolt a lehetőségünk hogy magunk javára döntsük el a mérkőzést, de nem sikerült. Az ellenfelünk a második félidőben egyetlen egyszer tudott a védelmünk mögé kerülni, sajnos abból gól is lett, mi pedig a lehetőségeink ellenére nem tudtunk egyenlíteni. Nagyon sajnálom, mert legalább egy döntetlenre rászolgáltunk volna, de akár nagyobb meglepetés is születhetett volna.

U14 I. osztály
Győri ETO – Kaposvári Rákóczi BFLA 8-2 (1-2)
Győr. V.#!# Hegedűs
Rákóczi BFLA#!#  Zarka (Nagy Sz. (60.)  – Csatos, Fenyvesi, Mérei, Miklós D. (Gombos, 49.) – Szederkényi, Pintér (Vrban, 49.) – Ferencz (Kis-Gál, 60.), Epstein (Murvay, 49.), Kovács L. (Gyánó, 74.) – Mészáros (Gyenes, 74.), Vezetőedző#!# Illés Dezső
Gólszerzők#!# Mayer (37.), Puska (52., 55., 58.), Gacs (62.), Rátonyi (73.), Szabó B. (75., 78.), illetve Kovács L. (17., 32.)

Illés Dezső#!# – Jól kezdtük a mérkőzést, szervezetten védekeztünk, jól zártuk le a területet. Létszámfölényre törekedtünk és percről-percre vettük át a mérkőzés irányítását. A mezőnyfölényünk a 17. percben góllá érett, ettől kezdve az ellenfél még jobban kinyílt. A 32. percben újabb góllal növeltük az előnyünket és több gólszerzési lehetőségünk is volt már. Úgy érzem, a legnagyobb veszélyt a csapatom számára a játékvezető jelentette, nagyon sok téves ítélete és sárga lapjai miatt. A félidő hajrájában egy semmiből megítélt szabadrúgásból szépített a hazai csapat. Sajnos, a vesszőfutás a második félidőben is folytatódott. Az 5. perc után újabb sárgalapot kaptunk és ekkor már nagyon éreztem a játékvezetőn, hogy el akarja dönteni a mérkőzést. Ekkor döntöttem úgy, hogy lehozom a sárgalaposokat, de sajnos ezzel meg kellett bontanom az addig jól működő csapatszerkezetet. Az 55. percben egy újabb téves játékvezetői ítélet miatt szabadrúgást ítélt meg ellenünk és ezt az ellenfél ki is használta. Nem sokkal később egy lesgóllal átvették a vezetést, és sajnos már nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Ez a mérkőzés tanulságos volt számunkra! Nem elég a jó játék és a 2-0-ás vezetés, ha a pályán nem egyenlők a feltételek.
U19 II. osztály
Gyirmót SE – Kaposvári Rákóczi BFLA 0-3 (0-2)
Gyirmót. V.#!# Kovács R.
Rákóczi BFLA#!#  Koncz – Kulcsár, Fiáth (Tratnyek, 81.), Szabó A., Patak (Kovács R., 59.) – Horváth F., Vers (Párkányi, 59.) – Vajda, Fonyódi (Varga D. 72.), Bíró – Rácz. Vezetőedző#!# Waltner Róbert
Gólszerzők#!# Vajda (19., 44.), Rácz (87.)

Waltner Róbert#!# – Remekül kezdtük a mérkőzést, fegyelmezett, szép játékunknak köszönhetően az első húsz percben négy lehetőségünk is volt. Néhány helyezkedési hibától eltekintve kitűnően játszott a csapat. Agresszív, harcos játékkal felőröltük az ellenfelet. Ha kicsit jobban figyelünk a kontratámadásoknál, akár nagyobb is lehetett volna a különbség.
U17 II. osztály
Kaposvári Rákóczi BFLA – Gyirmót SE 2-1 (0-1)
Kaposvár, Sportcsarnok edzőpálya. V.#!# Stefik
Rákóczi BFLA#!# Illés A. – Iványi Bence (Zentai, 81.), Huszár, Pintér, Tarcsa –Borbély (Tamás Sz., 60.), Bradics – Szántó, Németh N., Kálin (Horváth G., 70.)  – Szabó Á. Vezetőedző#!# Richter Sándor
Gólszerzők#!# Bradics (46.), Szántó (74.), illetve Vörös (6.)

Richter Sándor#!# – A félórás várakozás nem tett jót a csapatnak, de az első percekben így is nekünk volt százszázalékos helyzetünk. Majd egy pontrúgásból hamar kaptunk egy könnyen elkerülhető gólt, amely után teljesen érthetetlen módon szétesett a csapatjáték. A félidő végéig kapkodóan, idegesen, pontatlanul játszottunk. A szünetben sikerült egy kissé megnyugtatni a csapatot, mely az első percben eredményt hozott, kiegyenlítettünk. Ezután sem játszottunk jól, de lassan felőröltük az egyre fáradó ellenfelet, s meg tudtuk szerezni a győztes gólt. A mérkőzés egyetlen pozitívuma a győzelem, melyet rossz játékkal is meg tudtunk szerezni. Sajnos, az utolsó percben Pintér József kéztörést szenvedett, mielőbbi felépülést kívánunk neki.

U16 II. osztály
Kaposvári Rákóczi BFLA – Gyirmót SE 2-2 (0-0)
Kaposvár, Sportcsarnok edzőpálya. V.#!# Szappanyos
Rákóczi BFLA#!# Szilágyi – Baki, Géczi (Lukovics 83.), Albrecht, Simon – Palkovics, Kovács R. (Deák, 46.) –Holoda, Török (Kormos, 46.), Nagy K. (Székely (83.) – Galambos (Keresztes, 46.). Vezetőedző#!# Miovecz Zoltán
Gólszerzők#!# Keresztes (49., 92), illetve Nagy L. (55.), Csizmadia (65.)

Miovecz Zoltán#!#
– A nagy iramú mérkőzést és a hőséget a csapatok jól bírták, a vezető gólt egy csodálatos együttműködést követő helyzet után értük el. Sajnos, a mérkőzés folyamán kevés ilyen kollektív gondolattal bíró játékot mutattunk. A kulturáltan és szervezetten játszó ellenfél a bekapott gól után újítani tudott, és megfordította a meccset a gyengélkedő hátországunk statisztálásával. A végjátékban mindent egy lapra feltéve és a szerencse segítségével sikerült egyenlítenünk.