A bajnokcsapat elleni hazai győzelem után az elmúlt évi pontvadászat bronzérmese ellen is szeretne jól teljesíteni a Rákóczi. A kaposváriak a labdarúgó NB I. harmadik fordulójában Győrben lépnek pályára, és bizakodnak a pontszerzésben. A somogyiak utánpótlás válogatott szélsője, Balázs Benjámin szerint jót tett az együttes tagjainak a szombati siker, így most nincs hiány önbizalomból sem…

Balázs BenjáminEzen a héten napi egy edzéssel készült a Rákóczi újabb bajnoki mérkőzésére. A fiúk pénteken Győrben lépnek pályára, és a bajnokverés után jó hangulatban várják a kezdést. 
– Nagyon jót tett a csapatnak, hogy sikerült nyernünk. A Debrecebn nem a legerősebb csapatával játszott, de egyszer nekünk is lehet szerencsénk. Az első félidei játékommal elégedett voltam, a folytatásra elfáradtam. Fontos volt, hogy megszerezzük a győzelmet, és most a csapat is tele van önbizalommal – mondta honlapunknak a Rákóczi játékosa, Balázs Benjámin.
 
A győriek a legutóbbi évadot a harmadik helyen zárták. A Rákóczi tavaly hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Rába-partiakkal, idegenben viszont 2-1-es vereséget szenvedett. Pintér Attila együttese az első két fordulóban mindössze egy pontot szerzett. 
– Megnéztük a héten a Győr játékát – folytatta Balázs Benjámin. – Debrecenben játszottak először, ki is kaptak, utána a Haladás ellen is döntetlent játszottak csak. Most biztosan bizonyítani akarnak majd hazai pályán, mi meg szeretnénk meglepetést okozni. Talán az a legfontosabb, hogy az első félidőben ne kapjunk gólt, utána már a mi kezünkben van, hogy szerzünk-e pontot. Szerintem sok labdatartással megzavarhatjuk őket. 
A Győr-Kaposvár találkozó pénteken 17 órakor kezdődik. A mérkőzésről online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.