Fordulatos csata végén döntetlent hozott a Kaposvári Rákóczi és a DVSC-TEVA találkozója a labdarúgó Soproni Ligában. Az első félidőben a somogyiak jutottak előnyhöz, a szünet után kétszer is átvette a vezetést a Loki, végül 4-4-es döntetlen született. A 90. percben a vendégek tizenegyest hibáztak…

Igen nehezen lendültek játékba a csapatok, hosszú percekig úgy tűnt, hogy a Debrecennek csak nyűg a pénteki kaposvári kirándulás. A 17. percben változott meg a helyzet#!# egy kaposvári szöglet után Junior lőtt, a középről kivágódó labda Bank elé került, aki fordulásból, 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt. 1-0.
A vezető gól szárnyakat adott a hazai együttesnek#!# Sztanics és Junior több szögletet is kapura lőtt, de vagy Polekszics kapus védett bravúrral, vagy pedig a kapufa mentett. Sztanicstól egy parádés labdalevételt, Juniortól pedig egy nem mindennapi cselt láthattunk – egy szó, mint száz, jól pörgött a Rákóczi. Az első félidő végére valamelyest magára talált a Loki#!# a 38. percben óriási kavarodás után Czvitkovics lövését szépen védte Milinte, majd nagy nehezen sikerült felszabadítani.
A szünet után sajnos gyorsan megváltozott a helyzet. Szabadrúgásból egyenlített a Debrecen a 47. percben. Czvitkovics 21 méteres lövése után megpattant és irányt változtatott a labda Sztanicson, majd a kapu bal oldalába vágódott. 1-1.
Az 53. percben Petrók felvágta a 16-oson belül szépen cselező Szakályt. Villant a sárga, a vendégek pedig tizenegyest lőhettek. Czvitkovics egy pillanatra megtorpant, majd a lövés után a jobb kapufáról vágódott a hálóba a labda… 1-2.
A 60. percben egyenlített a Rákóczi. Jobb oldali szöglet után Nikolics belefejelt a labdába, és a játékszer behullott a kapu jobb oldalába… 2-2.
A 64. percben Reszlit vágta fel Szűcs a kapu előterében, a bíró tizenegyest ítélt. Zahorecz magabiztosan lőtt a kapu jobb oldalába. 3-2
És még nem volt vége a gólpárbajnak#!# a 70. percben Coulibaly került ziccerbe, az 5 méteres lövést Milinte még bravúrral védte, a kipattantót azonban Szakály P. értékesítette. 3-3.
A 80. percben Polekszics hosszú kirúgása után Coulibaly megcsúsztatta a labdát, a kilépő Rezes pedig 12 méterről a jobb alsó sarokba gurított. 3-4.
A 86. percben ismét egyenlített a Kaposvár. Zahorecz remek csúsztatása után a baloldalon érkező Reszli elé került a labda. A fiatal támadó 15 méterről kilőtte a hosszú sarkot. 4-4.
A 89. percben Zahorecz akadályozta Coulibalyt a tizenhatoson belül, a játékvezető – túl szigorúan – büntetőt ítélt… Polekszics kapus lőtte a tizenegyest, a labda a felső lécről vágódott ki…
A fordulatos csata végén igazságos döntetlen született, a Rákóczi hosszú gólcsendjét rögtön négy találattal törte meg – éppen a jelenlegi legjobb magyar együttes ellen…

Kaposvári Rákóczi – DVSC-TEVA 4-4 (1-0)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Szabó S.
Kaposvár#!# Milinte – Gujics (Balázs B., 57.), Petrók, Zahorecz, Junior – Pest K. (Kovácsevics, 69.), Bank (Hegedűs, 45.), Maróti, Sztanics  – Reszli, Nikolics. Vezetőedző#!# Prukner László.
Debrecen#!# Polekszics – Bernáth, Mészáros (Szűcs, 30.), Fodor, Leandro – Czvitkovics, Kiss Z., Varga J., Szakály P. (Rezes, 70.) – Oláh (Coulibaly, 46.), Laczkó. Klubmenedzser#!# Herczeg András.
Gólszerző#!# Bank (17.), Nikolics (61.), Zahorecz (64., 11-esből), Reszli (86.), illetve Czvitkovics (47., 54. – 11-esből), Szakály P. (70.), Rezes (80.).
Sárga lap#!# Zahorecz (50.), Petrók (53.), Pest K. (62.), illetve Szűcs (64.)