Magabiztos győzelemmel jutott a Magyar Kupa következő fordulójába a Rákóczi. A mieink 4-0-ra nyertek a Békés megyei I. osztályban szereplő Kondoros otthonában. Góljainkon Ludánszki, Lőrincz, Hampuk és Márton osztozott. 

Csapatunk tagjai nem vették fél vállról a mérkőzést, és már az ötödik percben vezetést szereztek Ludánszki tizenegyesével. Nyolc perccel később a jó formát mutató Lőrincz növelte a somogyi előnyt, a szünet után pedig szűk harmincpercnyi mezőnyjáték után előbb Hampuk talált be, majd Márton fejese alakította ki a végeredményt. A hazaiaknak a második félidőben adódtak lehetőségei#!# egyszer eltalálták a kapufát, a végén pedig Gyenes bravúrja óvta meg a góltól a Rákóczit. 

Kondorosi TE – Kaposvári Rákóczi FC 0-4 (0-2)
Kondoros, 400 néző. V.#!# Csontos
Kondoros#!# Szólik – Süli, Vajgely, Hanyecz, Zsíros (Mihalecz, 46.), Kajtár (Márk, 67.), Borgulya (Rafaj, 77.), Lakatos, Harangozó, Takács, Péli. Vezetőedző#!# Janis János
Rákóczi FC#!# Gyenes – Vadas, Ludánszki, Petrók, Müllerlei –  Godzsajev, Márton – Kollega (Vajda, 46.), Hampuk, Kozics (Házi B., 62.) – Lőrincz (Zsivoczky, 62.). Vezetőedző#!# Házi László
Gólszerzők#!# Ludánszki (5.), Lőrincz (13.) Hampuk (74), Márton (82.)
Sárga lap#!# Hanyecz (4.), Süli (24.), illetve Godzsajev (30.)
Házi László#!# – Örülök a magabiztos győzelemnek. Több lehetőséget is kihagytunk, de négy gólt szereztünk, így nem fenyegette veszély a sikerünket. Ma azok a játékosok kaptak bizalmat, akik eddig kevesebbet játszottak. Kulturált, sportszerű csapatot győztünk le; olyan együttest, amely futballozni akart, nem csak védekezni. A kondorosiak a mérkőzés után meghívtak minket vacsorázni, ezúton is köszönjük a vendéglátást!