Prukner László a Fradiban folytatja edző pályafutását. A kaposváriak szakvezetője a csapat mai évzáró összejövetelén jelentette be döntését. A klubvezetést váratlanul érte a hír, utódát mielőbb igyekeznek megtalálni.

Prukner László – aki az NB I-es edzők közül a legrégebben dolgozott ugyanannál a csapatnál – ma délután egy órakor egyezett meg szóban a Ferencváros vezetőivel. A megállapodást várhatóan pénteken írják alá a felek.

A kaposvári sikeredző a klub évzáró összejövetelén elmondta még, hogy nehéz döntést hozott. Huszonhét éve dolgozik Kaposváron, és úgy érzi, most jött el az idő a váltásra. Az itt szerzett tapasztalatokat szeretné a jövőben kamatoztatni. Köszönetet mondott a klub és a város vezetőinek, és mindenkinek aki segítette munkáját az évek során.

Horváth Miklós elnököt váratlanul érte a a bejelentés. Magánemberként el tudja fogadni Prukner László döntését, de klubvezetőként nem örül annak. Szerinte nagyon nehéz lesz pótolni a távozott mestert.

Illés János ügyvezető elnököt szintén meglepett volt. A felröppent hírek ellenére sem kerestek eddig új szakvezetőt, bíztak abban, hogy végül Prukner Kaposváron marad. Innentől kezdve azonban gőzerővel ketresik az utódját. Egy olyan „munkás” típusú trénert szeretnének, amilyen Prukner László volt.

Zahorecz Krisztián csapatkapitány elmondta#!# meghatározó volt számára az a hat év, amit együtt töltöttek Prukner Lászlóval. Döntésével egyetért, szerinte ilyen ajánlatot nem lehetett kihagyni. Sok sikert kívánt a volt mesterének a Fradiban is.

Hamarosan részletes beszámolóval jelentkezünk!