Három góllal nyert a Kaposvári Rákóczi FC a maláj U23-as válogatott elleni felkészülési mérkőzésen. A két csapat az MLSZ telki edzőközpontjában mérkőzött meg egymással.

A Haladás elleni siker után és a szombati, siófoki megyei rangadó előtt nemzetközi előkészületi mérkőzést játszott a Rákóczi. A kaposváriak a február óta Szlovákiában edzőtáborozó maláj U23-as válogatottal találkozott, és 1-0-s félidő után magabiztosan nyert 3-0-ra. Mindhárom gólt a horvat Bojan Vrucina szerezte. Prukner László vezetőedző ezúttal több játékost is kipróbált más posztokon, így például a védelemben a Pedro, Zámbo, Fotias hármas kapott szerepet, Addot pedig a középpályán szerepeltette. A találkozó hasznos volt, és elérte a célját. A fiúk szerdán, csütörtökön és pénteken is edzenek (vagyis munkával ünneplik a munka ünnepét), szombaton 16 órakor pedig a Siófok otthonában játszanak megyei rangadót. 
Kaposvári Rákóczi FC – Malajzia U23 3-0 (1-0)
Telki edzőközpont
Rákóczi FC#!# Posza (Campar) – Pedro, Zámbó, Fotias – Kovács O., Addo, Bőle, Balázs B. (Pavlovic), Jánvári (Okuka) – Vrucina, Haruna. Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Vrucina (10., 54., 86.)