Szombaton 16.30 órától már a hatodik bajnoki mérkőzését játssza együttesünk az NB III Nyugati csoportjában. A Rákóczi Stadionban a Tatabánya lesz az ellenfél, és a fiúk szeretnének három ponttal gazdagodni.

A veretlen Rákóczi 13 ponttal a tabella második helyén áll, soros ellenfelünk viszont egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel csak a 12. helyen tanyázik. A szebb napokat is látott együttes ebben az évadban csak a Sárvárt tudta felülmúlni, idegenben, 2-0-ra, legutóbb pedig otthon kapott ki a Csepeltől egy góllal.
– Úgy gondolom, jól felkészültünk a mérkőzésre, és nem csak egy jó eredménnyel, hanem jó játékkal is szeretnénk meglepni folyamatosan gyarapodó szurkolótáborunkat – mondta Házi László vezetőedző. – A Tatabánya szervezetten, kulturáltan futballozik, és jól megférnek egymás mellett a tapasztalt játékosok és a fiatalok. Jó hír, hogy Zsivoczky Péter is bekapcsolódott az edzésmunkába, így nincs maródi a keretben. Az pedig külön örömöt jelentett nekünk, hogy elkezdődhet a stadion felújítása, illetve ennek ellenére is a stadionban vívhatjuk meg a meccseinket.