Az Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. tizedik fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Zierkelbach Péter vezeti majd, míg segítői Szalai Balázs és Garai Péter lesznek.

Nyolc bajnoki-, illetve egy Magyar Kupa-mérkőzés óta tart együttesünk veretlenségi sorozata, amely ezúttal Csákváron folytatódhat. A Fejér megyeiek az eddigi kilenc forduló alatt ötször játszottak döntetlent, ebből hármat hazai pályán, ahol eddig csak a Monor együttesét tudták legyőzni.
– Kielemeztük a Csákvárt, egy jó csapatról van szó, amely eddig csak egyszer kapott ki – mondta soron következő ellenfelünkről Godzsajev-Telmán Rabil Ogli, csapatunk középpályása. – Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de mindenképp győzni szeretnénk.
Középpályásunk elmondta, hogy a jövőben szeretne alapemberré válni, de a jelenlegi helyzetével sem elégedetlen.
Csapatunkra nehéz sorozat vár, hiszen a csákvári út után a szerdán a Győrt fogadjuk, majd vasárnap a jelenlegi éllovas Békéscsaba otthonába látogatunk.
– A csapatban akár a kilenc pont is benne van ezeken a mérkőzéseken – mondta Godzsajev-Telmán Rabil Ogli. – Maximalisták vagyunk, ezért mind a három meccset meg akarjuk nyerni, de ha „csak” hét pontot szerzünk, akkor sem leszünk elégedetlenek.