A hétvégi, érdi bajnoki rangadó hajrájában súlyosnak tűnő sérülést szenvedett csapatunk védője, Hadaró Valentin. A játékost kórházba szállították, ahol kiderült, szerencsére nem akkora a baj, mint azt elsőre gondolták. 

Hadaró Valentin– Szombaton, a mérkőzés után bevittek a kórházba, ott voltam röntgenen és CT-vizsgálaton – mesélte honlapunknak Hadaró. – Szerencsére kiderült, hogy nem annyira nagy a baj, a bokacsont nem sérült, de van egy kétcentis lyuk a bal kül-bokám fölött. Kitisztitották a sebet, tettek bele egy csövet, majd összevarrták. Vasárnap megnézte a Néber doktor úr is, aztán kivette a csövet belőle és átkötözte. Napról napra érzem a javulást, és nagyon remélem, hogy ha így javul tovább, akkor ha beforr a seb, és mihamarabb újra pályára tudok lépni. bízom benne, hogy ha a hétvégén nem is, a jövő héten már számíthat rám a vezetőedző.
Érdekesség, hogy az esetnél a bíró nem látott szabálytalanságot, így még csak le sem fújta az esetet. Hadaró Valentinnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!