Nem borult a papírforma a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában#!# a második helyen tanyázó Rákóczi 3-0-ra győzött az új évadban még nyeretlen veszprémiek ellen. Csapatunk végig fölényben futballozott, és megérdemelten gazdagodott újabb pontokkal.

A találkozó érdekességét az adta, hogy az előző évadban még mindkét együttes a megyei bajnokságban rúgta a labdát. A Rákóczi egy osztállyal feljebb is vitézkedik, a bakonyiakról viszont ugyanez nem mondható el. A veszprémiek eddig egyetlen gól szereztek a szezonban, így Házi László háromvédős felállást választott. A találkozó első helyzeteit a vendégek alakították ki Horváth Valentin jóvoltából, és mindkét helyzetnél hárított Somodi kapus. A mieink nagy fölényben futballoztak, de csak egyszer találták el a vendégek kapuját, és rögtön meg is szerezték a vezetést. A veszprémi kapuba Hujber Tamás talált be a 38. percben (1–0).
 
A második félidőben rögtön gyors Rákóczi-góllal indult#!# a 47. percben, Hujber visszagurítása után Jovánczai lőtt a bal alsó sarokba (2–0). A végeredmény a 69. percben alakult ki, amikor Házi Bence passzát Hujber váltotta gólra (3–0). 
Csapatunk megérdemelten szerezte meg hatodik győzelmünket, mellyel őrizzük második helyünket a tabellán.

Kaposvári Rákóczi FC–VLS Veszprém 3–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1000 néző. V.#!# Tamási (Nyerges, Albert)
Rákóczi FC#!# Somodi – Lakatos G., Havas, Ludánszki – Hampuk (Zsivoczky, 76.), Nagy K., Jovánczai, Müllerlei – Kollega K., Kertész (Házi B., 57.), Hujber (Márton, 81.). Vezetőedző#!# Házi László
Veszprém#!# Zelizi – Krebsz, Felber, Bognár B., Kókány – Ács, Simon B. (Szabó L., 81.), Gunther, Horváth V. (Hegedűs Á., 90.) – Molnár M., Burcsik (Büki, a szünetben). Vezetőedző#!# Lantai Balázs
Gólszerzők#!# Hujber (38., 69.), Jovánczai (47.)
Sárga lap#!# Jovánczai (29.), illetve Simon B. (40.), Büki (56.), Molnár M. (70.), Horváth V. (77.).
Házi László#!# – A kötelező győzelem reményében léptünk pályára, és szerettük volna kiszolgálni közönségünket. Az első félidőt jól kezdtük, aztán visszaesett a teljesítményünk. Próbáltunk egy új szerkezetben, 3-4-3-as felállással játszani, de nem igazán váltotta be a reményeket, ráadásul veszélyesek voltak a Veszprém kontrái. Később visszaálltunk a megszokott felállásba, gólokat szereztünk, és eldőlt a mérkőzés sorsa. Az eredmény hűen tükrözi a játék képét. A vendégcsapat csak a kontrákból próbált eredményes lenni, de nem tudták bevenni a kapunkat. Sajnos, a meccs legvégén meghúzódott Jovánczai Zoli lába.

Hujber Tamás (19) két gójlánál is ünnepelhetett (Fotó#!# Lang Róbert)