Mint arról beszámoltunk csapatunk megszerezte az első döntetlenjét az OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában. Nézzük, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők.

 

Disztl László: Nagyszerűen játszottunk, gratulálok a csapatnak. Sajnos az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Az első félidőben egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol mindkét csapat próbálta ráerőltetni az akaratát a másikra. Ezáltal lett küzdelmes és izgalmas ez a játékrész, amelyben ugyan hátrányba kerültünk, de ebből sikerült visszajönnünk a meccsbe. Úgy mentünk szünetre, hogy éreztünk azt, hogy ebben a találkozóban benne van a győzelem. Ez be is bizonyosodott, nem csak ez emberelőnyünk miatt. Óriási lehetőségeket dolgoztunk ki, a fiúk mindent megtettek a győzelemért. Reméljük, hogy ez az egy pont is nagy erőt ad a folytatásra.

 

 

Hornyák Zsolt: Az eredménnyel nem vagyok elégedett, hiszen jól indult számunkra a mérkőzés. Az első tizenöt percben domináltunk, úgy nézett ki, hogy simán hozzuk a mérkőzést. Ez után, már nem először a szezonban egy könnyelmű hibával visszahoztuk a meccsbe a hazai csapatot. A második félidőben Yoell van Nieff kiállítása megváltoztatta a mérkőzést. Három pontért jöttünk, így nem vagyok elégedett.