A Merkantil Bank Liga NB II. nyolcadik fordulójában együttesünk a Vasas FC vendége lesz. A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban rendezik.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnapi, Vasas elleni összecsapásra a vendégszektorban egységesen 500 forintba kerülnek a belépőjegyek. A jegyvásárláshoz mindenkinek szüksége lesz érvényes fényképes igazolványra, mely lehet személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. Igazolvány nélkül a fővárosi klub munkatársainak nem áll módjában jegyet kiállítani. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be. Kérjük, a kiskorú szurkolóinkat, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!
Szurkolóink a mérkőzésre 2018. szeptember hatodikától a https#!#//meccsjegy.mlsz.hu és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket, szurkolói kártya nélkül is. A mérkőzés napján pedig 16#!#30 órakor nyit majd a vendégpénztár.
A vendégszektort az alábbi módokon lehet megközelíteni#!# 
 
  • Az első lehetőség a Baross utca felől, a Füleki utcába befordulva az első saroknál található a vendégszektor bejárata.
  • A másik lehetőség szintén a Baross utcából az Irányi Dániel utcába kell behajtani ott tovább egyenesen a Labdarúgó utcáig. A Labdarúgó utcába bekanyarodva az első saroknál – mely a Labdarúgó utca Füleki utca sarka, – található a vendégszektor.
  • A harmadik lehetőség, ha a szurkolók a Megyeri út felől érkeznek, szintén az Irányi Dániel utcába kell befordulni és a Labdarúgó utcánál jobbra fordulva a Labdarúgó utca Füleki utca sarkánál található a vendégszektor.
nagyításhoz katt. a képre