Róth Antal együttese 3-2-es győzelmet aratott az északírek elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar U21-es válogatottban Balázs Benjámin a 63. percben lépett pályára, be is talált a vendégek kapujába, ám a partjelző intésére végül nem adták meg a gólt.

Balázs BenjáminAz U21-es válogatott utolsó két Eb-selejtezője előtt Tatabányán mérkőzött meg Észak-Írország korosztályos csapatával. A magyar válogatott a Gulácsi Péter (csk) – Sváb Dániel, Kádár Tamás, Szolnoki Roland, Fodor Ferenc (Litauszki Róbert, 71.) – Simon Ádám (Windecker József, 63.), Fiola Attila, Kovács István (Haraszti Zsolt, 71.) – Bódi Ádám (Radó András, 46.), Tischler Patrik (Beliczky Gergő, 46.), Gosztonyi András (Balázs Benjámin, 63.) összetételben lépett pályára a mérkőzésen. 
Az első percek kiegyenlített játéka után fokozatosan átvettük a játék irányítását, a 16. percben Tischler fejese még célt tévesztett, három perccel később azonban megszereztük a vezetést#!# Gosztonyi kapott jó kiugratást a bal oldalon, bevezette a labdát a tizenhatos sarkáig, majd lövésre szánta el magát, a labda a bal alsó sarokban kötött ki (1-0). A gól után maradt a magyar fölény, a 25. percben azonban első helyzetükből egyenlítettek az északírek#!# egy jobb oldali szabadrúgás után McEleney fejelt tisztán a hálóba (1-1). A félidő hajrájában a vendégek ismét szabadrúgásból veszélyeztettek, de az utolsó lehetőség a magyar válogatott előtt adódott, Kovács István érkezett jól egy beadásra, de a kapu fölé lőtt. 
A fordulás után nem sokat kellett várni a második magyar gólra, a 48. percben egy szöglet után Beliczky Gergő fordulásból, közelről a hálóba lőtt (2-1). A 62. percben Simon Ádám nagyszerű labdával ugratta ki Radó Andrást, aki a jobbösszekötő helyéről a jobb sarokba helyezett (3-1). A folytatásban is maradt a magyar fölény (Balázs Benjámin gólját les címén érvénytelenítette a játékvezető ebben a periódusban), a vendégek csak a 70. perc után tudtak veszélyesebb akciókat vezetni. Beliczky a 89. percben lőtt egy kapufát, majd a 94. percben egy góllal közelebb kerültek az északírek, James Gray büntetőből állította be a 3-2-es végeredményt.
– Hullámzó játékkal, hol jobb, hol rosszabb periódusokkal sikerült legyőznünk ellenfelünket. Voltak jó, de kevésbé jó egyéni teljesítmények is a csapatban. Remélhetőleg az őszi selejtezőkig sikerül kijavítani a most felbukkanó hibákat. Minden meccsen a győzelemért játszunk, ma sikerült megvalósítanunk a célunkat, és remélhetőleg utolsó két selejtezőnkön is sikerül – mondta a mérkőzés után Róth Antal.