A következő évadban Márton Gábor irányítja a Rákóczi futballcsapatának szakmai munkáját. Csapatunk ma délután meg is kezdte a felkészülést az őszi szezonra. 

Az 1966-os születésű pécsi szakember komoly játékos-múlttal bír, és az edzői pályán is letette már a névjegyét. A korábbi védő-középpályás 1990-ben kupagyőztes volt a pécsiekkel, három évvel később pedig magyar bajnok a Kispest-Honvéd FC játékosaként. A későbbiekben Belgiumban, Franciaországban, Izraelben és Ausztriában is légióskodott, 2005 és 2007 között pedig az NB II-es barcsi együttesben rúgta a labdát. Márton 1990 és 1995 között 21 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban és egy gólt szerzett. 
A sportember Somogyban kóstolt bele az edzősködésbe#!# először Barcson volt pályaedző, aztán a Pécsi MFC utánpótlásában dolgozott.  2010 és 2013 között Kozármislenyben irányította a szakmai munkát, az elmúlt évadban pedig a Pécsi MFC edzője volt a Pro-licences Lőrincz Emillel együtt. A helyi sajtó értékelése szerint a baranyai gárda a keze alatt olyan csapattá formálódott, amelynek a játékát élvezet volt nézni, a futballisták teli voltak önbizalommal, meg merték csinálni, amit tudnak, vagyis kihozták belőlük a maximumot. Nem mellesleg, eredményes is volt az együttes, hiszen a hetedik helyen végzett a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában pedig negyeddöntőt játszhatott. Márton a pontvadászat végén közös megegyezéssel bontott szerződést a PMFC-vel. Pályafutása újabb állomása Kaposvár lesz.

A szakmai stábban két állandó segítője, Takács Lajos pályaedző és Kárpáti Péter erőnléti edző kapott helyet, kapusedzőként pedig visszatér a felnőtt csapathoz Házi László. A rehabilitációs edző Somlyai Nóra marad. 
A csapat kedden délután meg is kezdte a felkészülést a következő évadra. Új igazolásokról még nincsenek hírek, de próbajátékosok már érkeztek az első tréningre is. A Rákóczi pénteken, a szombathelyi Király Kupán játssza első felkészülési mérkőzését.