Ezúttal tényleg nem sok hiányzott a győzelemhez… A labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában a Rákóczi a listavezető Debrecent látta vendégül, és 1-1-es döntetlent ért el. A 80. percben Haruna fejesével vezetést szerzett a nagyszerűen küzdő kaposvári együttes, a Loki a 93. percben, tizenegyesből egyenlített.

A kezdőrúgást az MTV kaposvári származású műsorvezetője, D. Tóth Kriszta végezte el. Az 1. percben Hegedűs ijesztett rá a Lokira egy 30 méteres lövéssel, de eltévesztette a kaput. Jó iramban kezdődött a csata, de sok volt az eladott labda. Az 5. percben Illés került helyzetbe, de a hazai védelem szögletre tisztázott előle. Két perccel később Kulcsár bal ioldali szöglete után Graszl fejelt 7 méterről, a kapus védett. 
A 8. percben Hegedűs kétszer is gólt szerezhetett volna#!# a védekező középpályás Kulcsár ívelése után előbb 8 méterről a kapufára fejelt, majd a kipattanót kis híján a bal alsóba lőtte, de Novakovic kapus nagy bravúrral szögletre ütötte a labdát.
A 11. percben Coulibaly fejelt 8 méterről mellé, majd néhány másodperc múlva ziccer-helyzetben, 10 méterről Hajdúchba lőtt.
A sok helyzet után a folytatásban kicsit megnyugodtak a fiúk, mindkét csapat visszavett a tempóból. Továbbra is sok volt az eladott labda. A 16. percben, Illés passza után Coulibaly a kapufát találta telibe de a játékvezető menet közben, les miatt lefújta az akciót.
A 28. percben Balázs, Kulcsár, Pavlovic volt a labda útja, de a beadás után Novakovic kaparintotta meg a játékszert.
A 32. percben Pedro lőtt 35 méterről, Novakovic védett. Egy perccel később Coulibaly passza után Nikolic lőtt jobbról, ballal a kapu fölé. A 36. percben labdát szereztek a debreceniek, de Coulibaly elől szépen mentett Hajduch. A 38. percben Nikolic lőtt 30 méterről, Hajdúch magához ölelte a labdát.
A 49. percben Illés baloldali beadása után Bódi fejelt 8 méterről a kapufa mellé. Két perccel később Balázs B. vette célba a kaput a tizenhatos bal sarkáról, és alig tévesztette el a bal felső sarkot. Az 55. percben Korhut emelése után Illés lőtt balról, éles szögből kapura. Hajduch bravúrral védett. A 63. percben Bouadla bal oldali beadása után Nikolic ollózott, Hajdúch szépen védett. Hét percre rá Kulcsár K. bal oldali szabadrúgása után Novakovic tenyerelte szögletre a labdát. A 79. percben Haruna lőtt 16 méterről laposan a jobb sarok mellé.
A 80. percben megszerezte a vezetést a Kaposvár! Balázs B. harcolt nagyot a labdáért, majd kiválóan adott jobbról középre, Haruna pedig 6 méterről, középről a kapu jobb oldalába fejelt. 1-0.
A 81. percben Mudresa kis híján öngólt fejelt, a labda a kapufát érintve hagyta el a játékteret.
A 91. percben Yannick esett el a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig tizenegyest adott… Coulibaly állt a labda mögé, és magabiztosan lőtt a kapu bal oldalába. 1-1.

A Rákóczi ellen a tíz bajnoki mérkőzésen már a hatodik tizenegyest ítélték… 
Ezzel a momentummal véget is ért a mérkőzés…
Kaposvári Rákóczi FC – DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Kaposvár, 3000 néző. V.#!# Szabó Zs.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Graszl (Mudresa, 73.), Jánvári – Hegedűs (Haruna, 51.), Pedro – Pavlovic, Kulcsár K., Balázs B. – Alexeev (Jawad, 67.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Debrecen#!#  Novakovic – Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Korhut – Bódi (Kulcsár T., 71.), Varga J., Illés Gy.(Yannick, 76.) , Bouadla – S. Nikolic, Coulibaly. Vezetőedző#!# Kondás Elemér
Gólszerzők#!# Haruna (80.), illetve Coulibaly (93., 11-esből)
Sárga lap#!# Pedro (42.), Jánvári (76.), Mudresa (92.), illetve Varga J. (22.), Illés (69.)