Tavaly októberben adtunk hírt arról, hogy betörtek a Rákóczi öltözőjébe, és futballcipőket tulajdonítottak el. A rendőrség megtalálta a tetteseket.

Tavaly ősszel rendelt el nyomozást a Kaposvári Rendőrkapitányság, mivel a Rákóczi FC öltözőjéből több labdarúgó cipőjét ellopták az öltöző feltörése után. A Bűnügyi Osztály ebben az ügyben gyanúsítottként hallgatott ki két fiatalkorú és egy felnőtt korú kaposvári fiatalt, akik elmondásuk szerint a cipőket a maguk részére lopták el, mivel nekik nem volt pénzük ilyen drága cipőkre. Ugyanez a társaság a sportlétesítmény büféjét is feltörte több alkalommal, onnan kólát, csipszet, szotyolát vittek el, szintén a maguk részére. Az ellopott cipők közül két párat lefoglaltak – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.
Szintén a péntek délután híre, hogy az Európaliga-induló bosnyák FK Sarajevóhoz szerződik a Kaposvári Rákóczi NB I-es labdarúgócsapatának bosnyák légiósa, Boris Gujic. A 25 éves védő 2008-ban került Kaposvárra, 98 NB I-es meccsen három gólt szerzett, és most jár le a szerződése. Leendő csapata a 4. helyen végzett a bosnyák élvonalban, ennek köszönhetően indulhat a nemzetközi porondon.