A héten már teljes értékű edzésmunkát végzett a Kaposvári Rákóczi támadója, Oláh Lóránt. Az NB I-ben eddig 67 gólt jegyző csatár honlapunknak elmondta#!# képesnek tartja rá csapatát, hogy itthon tartsa a három pontot. 

– Siófokon már játszottam egy félidőt, és ha a Tréner a Pápa ellen az első perctől kezdve számít rám, akkor sem esem kétségbe, mivel a héten már teljes értékű edzésmunkát végeztem, a sérülésem a múlté – mondta honlapunk Oláh Lóránt.

A csatár a Pápa elleni mérkőzésre is kitért#!# – Bízom benne, hogy megszerezzük mindhárom pontot. Nem rossz csapat a pápai, a Véber-tanítványok igyekeznek játszani a focit, ami talán fekszik majd nekünk, hiszen az övék nem az a "bekkelős" együttes. Tudom, hogy legutóbb 5-1-re verték a Haladást, de ebből nem szabad messzemenő következtetést levonni, mert azon a mérkőzésen – amíg nem születtek kedvezőtlen bírói döntések a szombathelyiekre nézve – jobban játszottak a vendégek.

A pápai együttesben egyébként a korábbi somogyvári edzőn, Véber Györgyön kívül Venczel Balázs és Jovánczai Zoltán személyében két egykori kaposvári játékos is feltűnhet szombaton a Rákóczi-stadionban.