Negyedszer is meghívót kapott a magyar U15-ös válogatott edzőtáborába Orsós Tamás Gábor. A kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia tehetséges növendéke két mérkőzésen is pályára léphetett Telkiben, a törökök ellen.

Orsós Tamás GáborA fiatal támadó hároméves kora óta rúgja a labdát. Nagyatádon ismerkedett meg az alapokkal, és már több mint egy éve szerepel kaposvári színekben. Eddigi teljesítményére, és nem utolsó sorban a góljaira, máshol is felfigyeltek, így bekerült a válogatott keretébe is.

– Vasárnaptól csütörtökig voltunk Telkiben, ahol nem csak edzettünk, hanem két mérkőzést is játszottunk Törökország ellen. Az első meccsen 25, a másodikon pedig 45 perc lehetőséget kaptam csereként, jobb-, illetve balszélsőként is kipróbáltak. Örülök a lehetőségnek, és nagyon bízom benne, hogy a szűkített keretbe is beférek majd, mert novemberben, Montenegró ellen is pályára lép az U15-ös nemzeti együttes.
Orsós Tamás Gábor klubcsapatában is jól teljesít#!# az új évadban, négy mérkőzésen háromszor talált a hálóba a Bene akadémia U15-ös korosztályának tagjaként az NB I-ben. 
– Jól érzem magam Kaposváron, és nagy izgalommal vártuk az új évadot is – folytatta a Gyakorló általános iskola nyolcadik osztályos diákja. – Az MTK ellen ugyan most beleszaladtunk egy csúnya vereségbe, összességében azonban jól szerepelünk ebben a mezőnyben. Keményen edzünk, haladunk előre, és a hétvégén, Újpesten is szeretnénk jól helytállni.

A tehetséges labdarúgóval edzője, Horváth Miklós is elégedett. Úgy fogalmazott#!# óriási dolog, hogy Tamást ismét meghívták a válogatott keretébe, és a remények szerint egy szép pályafutás fontos állomása ez az időszak.