Két héttel a diósgyőri diadal után újabb értékes idegenbeli győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A somogyi zöld-fehérek Pakson léptek pályára, és a szünetben még hátrányban voltak, de a második félidőben Oláh Lóránt és Balázs Benjámin találatával a maguk javára fordították az eredményt. Lubos Hajdúch büntetőt hárított a mérkőzésern. 

A két 16 pontos zöld-fehér együttes találkozóján sokáig nem történt említésre méltó esemény, majd a 16. percben Oláh lőtt 23 méterről fölé. Az iram továbbra is közepes volt, a hazaiak viszont többször is eljutottak a kaposvári tizenhatosig. A 23. percben, hazai szabadrúgás után Jánvári csúsztatott saját kapuja fölé, öt perccel később pedig Bori jobb oldali beadására érkezett a veterán Tököli, de Hajdúch résen volt, és megszerezte a labdát. A 35. percben a meccs addigi legnagyobb helyzetét hagyta ki a Rákóczi. Egy szép csel után Vrucina tette jobbról középre a labdát, a berobbanó Oláh pedig négy méterről a kapu fölé pörgetett. 
A 42. percben megszerezte a vezetést a Paks. Csehi tette balról középre a labdát, Lázok pedig 7 méterről a kapu jobb sarkába fejelt. 1-0.
Kaposvári szempontból elsőrangóan indult a második félidő. A 46. percben Horváth T. indítása után a horvát Vrucinát  vágta fel Fiola a tizenhatoson belül, villant a sárga lap, és a Rákóczi – végre – megkapta a jogos tizenegyest. Oláh állt a labda mögé, és a jobbra vetődő kapus mellett a kapu bal oldalába lőtte a labdát. 1-1.
Az 51. percben a vezető gólt is megszerezte a Rákóczi. Horváth Tamás indította Balázs Benjámint, aki középen kitört, és 12 méterről a kapus lábai között a kapu közepébe lőtt. 1-2.
Az 57. percben Kulcsár Dávid tört be a tizenhatoson belülre, a kilépő Hajdúch pedig elütötte a játékost. A bíró befújta a büntetőt és sárga lapot adott a szlovák kapusnak. Hajdúch javított#!# Vayer középre lőtt labdáját sikerült kitenyernie, utána pedig felszabadítottak a védők.
A két kaposvári gól és a kivédett tizenegyes után felpörgött a játék, sokat javult az iram. A hazaiak immár az egyenlítésért küzdöttek, a Rákóczi pedig féltve őrizte a megszerzett előnyt. A 70. percben Kulcsár lőtt 19 méterről mellé, a túloldalon pedig Balázs B. lőtt jobbról, éles szögből a kapu fölé. 
Az utolsó percekben már nem forgott nagy veszélyben a somogyiak újabb idegenbeli sikere, így a kecskeméti és a diósgyőri diadal után Paksról is elhozta az értékes bajnoki pontokat a Prukner-legénység. 
MVM Paks – Kaposvári Rákóczi FC 1-2 (1-0)
Paks, 1500 néző. V.#!# Radványi.
Paks#!# Csernyánszki – Heffler T., Éger, Sifter, Csehi – Fiola – Kulcsár (Heffler N., 87.), Lázok (Bartha, 60.), Bori, Vayer (Eppel, 77.) – Tököli. Vezetőedző#!# Tomislav Sivic
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Kovács O. (Katona, 85.), Bank, Zámbó, Jánvári – Safaric, Horváth T. (Pavlovic, 75.), Pedro, Balázs B. – Oláh (Haruna, 80.), Vrucina Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Lázok (42.), illetve Oláh (47., 11-esből), Balázs B. (51.)
Sárga lap#!# Sifter (11.), Fiola (46.), Eppel (81.), Bartha (93.), illetve Hajdúch (57.), Pedro (82.)