A reményt keltő paksi pontszerzés után újabb idegenbeli mérkőzés vár a Rákóczi futballcsapatára#!# a kaposváriak az OTP Liga következő fordulójában a bajnoki címre törő Győri ETO otthonában lépnek pályára. A somogyiak felkészülését ezúttal is sérülések nehezítik.

A két támadó, Grumic és Haruna sérülése miatt a héten több edzést is kénytelen volt kihagyni, és egyelőre nem tudni, hogy vállalják-e a játékot a pénteken 18 órakor kezdődő találkozón. Hegedűs Dávid sajnos rásérült a bokájára, így a tervezettnél lassabb lesz a gyógyulása – a védekező középpályás szerdán kocogott először. Pavlovic, Major és Fenyvesi ugyancsak a sérültek listáját gyarapítja.

A kaposváriak nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a második helyen álló és nem titkoltan a bajnoki címre törő győriek otthonában kell megvívniuk következő bajnoki mérkőzésüket. A Rába-partiak remek formát mutatnak, hetek óta nyerik a meccseiket, és a játékosanyaguk is igen jó. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Rákóczinál ne bíznának az eredményes szereplésben. A fiúkra már ráférne egy bravúr, és nagyon jól jönnének az újabb pontok a bennmaradásét folyó harcban.