Közös focival és sorversennyel zárta az esztendőt a Kaposvár három kiemelt labdajátékcsapata. A Diamant Kaposvár, a Kaposvári KK és a Kaposvári Rákóczi FC teremfociban és sorversenyekben mérte össze erejét a városi sportcsarnokban közel háromszáz néző előtt.

A város kosarasai, labdarúgói és röplabdásai teremfocival kezdték a közös évbúcsúztatót. Az esélyek kiegyenlítése érdekében vegyes csapatokat választottak, melyekbe egyenlő számú focista, kosaras és röpis jutott, az edzőket szintén sorsolták.  A nyitó összecsapáson, a pirosak és a sárgák ütközetén még udvariasak voltak a Rákóczi-játékosok, hagyták gólt szerezni a másik két sportág képviselőit, akik közül a röplabdás kiválóság Kántor Sanyi háromszor is a kapuba talált, 4-2-es győzelemhez segítve a sárgákat.

A folytatásban viszont egy kivételtől eltekintve csak labdarúgó szerzett gólt a tornán. Az első zöld-fehér gól a narancs és a piros gárda meccsén Balázs Benjámin révén született. A narancsosoktól Reszli Gábor kétszer, Bőle Lukács egyszer volt még eredményes, Szolomájer Miklós pedig hiába rúgott két gólt a pirosaknál, újabb 4-2-es vereségük a harmadik helyet jelentette.

A fináléban sokáig úgy tűnt, hogy a Prukner László „irányította” sárga színű együttese nyer, hiszen 2-0-ra is vezettek már a kosaras Kovács Domonkos és Farkas Zoltán találatával. Ám a hajrában Reszli megint duplázott és egyenlített, majd Bőle is bevette kétszer Házi Laci kapuját. Győzött ezzel a narancs, a főszervező Dér Tamás sportcsarnok-igazgató nem kis örömére.

Foci után sorversenyek következtek, ahol a kosarasok és a röplabdások nem éltek vissza a hazai pálya előnyével. Az öt feladatból négyben ugyanis a Rákóczi volt a leggyorsabb, a KKK és a Diamant pedig nagy harcban a holtversenyes második helyre futott be a kitűnő hangulatban lezajlott évbúcsúztatón.

A Rákóczi kedden Pécsen vendégszerepel Dárdai Pál teremtornáján a a Lauber Dezső sportcsarnokban . A hatcsapatos viadalon csapatunk az NB II-es Kozármislennyel és a Lancast Hungary nevű „vegyes” csapattal (amelyben légiósok, ex- vagy mai válogatottak szerepelnek) került egy csoportba.

A 4. ARANY ÁSZOK PÉCSI TEREMKUPA PROGRAMJA
11#!#15#!# MÉDIA-csapat – DDGÁZ-öregfiúk
11#!#45#!# MÉDIA-csapat – PMFC-öregfiúk
12#!#15#!# PMFC-öregfiúk – DDGÁZ-öregfiúk
12#!#45#!# KAPOSVÁRI RÁKÓCZI – KOZÁRMISLENY
13#!#15#!# LOMBARD PÁPA – PMFC
13#!#45#!# KOZÁRMISLENY – LANCAST HUNGARY
14#!#15#!# REAC – LOMBARD PÁPA
14#!#45#!# LANCAST HUNGARY – KAPOSVÁRI RÁKÓCZI
15#!#15#!# PMFC – REAC
15#!#45#!# A magyar borász-válogatott bemutató mérkőzése, tombola
16#!#25#!# A1 – B2
16#!#55#!# B1 – A2
17#!#25#!# Mérkőzés az 5. helyért
17#!#55#!# Mérkőzés a 3. helyért
18#!#25#!# Döntő
18#!#55#!# Eredményhirdetés