A Puskás Akadémia FC második csapatát fogadta együttesünk a harmadosztály Nyugati csoportjának 21. fordulójában. A Húsvét vasárnapi összecsapáson korán emberhátrányba került csapatunk, de így is magabiztos sikert arattunk.

Waltner Róbert egy helyen változtatott a kezdőcsapaton az Érd elleni rangadóhoz képest. Az öt sárga lapot összegyűjtő Szakály Attila helyett a sérüléséből felépült Nagy Krisztián kapott lehetőséget a középpályán.
Jobban kezdte a mérkőzést a kontrákra berendezkedő felcsúti együttes. Előbb Oroszi Dániel hagyott ki hatalmas ziccert, majd Erdei András és Daróczi Zoltán lövését kellett védenie Slakta Balázsnak. Míg csapatunk csak egy Nagy Krisztián lövéssel jelezte gólszerzési szándékát. Az első negyed órát követően, amikor már egyértelműen irányította a mérkőzést csapatunk, Lakatos Gergő szabálytalankodott Nándori Botonddal szemben, amiért a játékvezető, Szommer Attila előbb sárga lapot, majd a sérülés súlyosságát látva piros lapot adott a védőnknek. Együttesünk a kiállítást követően is irányította a játékot, s eltüntette a vendégek emberelőnyét. Az első félidőben többször is közel álltunk a gólhoz, de Ivancsics Gellért és Sóron Tibor ígéretes lövését is blokkolták, míg Fodor Marcell próbálkozásánál hatalmas bravúrt mutatott be Tóth Balázs. A 39. percben azonban már semmi sem állhatott a vezetésünk útjába. Ivancsics Gellért pazar indításával Kollega Krisztián lépett ki a védője mellől, majd a kifutó Tóth kapus felett a hálóba emelt.
A második félidőben átadtuk a területet a vendégeknek és kontrákra rendezkedtünk be, amelyek fokozatosan veszélyt jelentettek a felcsútiak kapujára. Az egyik gyors ellentámadás végén sikerült megdupláznunk az előnyünket. Kollega Krisztián újra megfutotta emberét, középre gurítását Sóron Tibor átvette az öt és feles vonalánál, majd a bal felsőbe bombázott. A találkozó hátralévő részében átadtuk a kezdeményezést a Puskás Akadémia FC II. együttesének, de a vendégek nem tudták feltörni a védelmünket, így sorozatban a nyolcadik győzelmünket is elkönyvelhettük.
Waltner Róbert#!# Sajnáljuk a sérüléseket. Biztos vagyok benne, hogy Lakatos Gergő nem szándékosan okozta. Nem vagyunk durva csapat, nem az agresszivitásunkkal, hanem a játékunkkal próbáljuk meg legyőzni az ellenfeleinket. Visszatérve a meccsre#!# nagyon rosszul kezdtünk, a Puskás ellenben kifejezetten jól. Volt egy óriási helyzetünk, amit ha berúgnak teljesen máshogy alakul a mérkőzés. Utólag azt mondom, hogy nekünk jót tett a kiállítás. Egy másik fokozatba kapcsoltunk, mindenki sokkal többet tett hozzá a mérkőzéshez, és tíz emberrel tudtunk két szép gólt szerezni
Bojan Lazic#!# Jó mérkőzést játszottunk, melynek első tizenöt percében uraltuk a játékot. Több helyzetet is kihagytunk, ezt pedig megbosszulta az ellenfél. Nándori Botond sérülése visszafogta a csapatot, bár emberelőnyben voltunk. Mindkét együttesnek szeretnék gratulálni a mérkőzéshez, a Kaposvárnak pedig azt kívánom, hogy jusson fel az NB II.-be. Sajnálatos módon két fiatal játékosom is megsérült, az egyiknek a lába, a másiknak pedig az orra tört el.
A Puskás Akadémia FC II. két sérült játékosának ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk!
Kaposvári Rákóczi FC–Puskás Akadémia FC II. 2–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 500 néző. V.#!# Szommer (Tinnyei, Bati).
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Nagy J., Ur, Lakatos G. Fodor M. – Godzsajev, Nagy K. (Hadaró, 23. p.) – Sóron (Laczkó, 90. p.), Ivancsics, Kollega K. (Sárközi K., 82. p.) – Andorka. Vezetőedző#!# Deákvári Antal. Edző#!# Waltner Róbert.
Puskás Akadémia FC II. Tóth B. – Keszi, Radó D., Vanczák, Deutsch L. (Mezőssy, 52. p.) – Vega, Nándori (De Oliveira, 22. p.) – Erdei, Daróczi, Szabó M. – Oroszi (Péter B., a szünetben). Vezetőedző#!# Bojan Lazic.
Gólszerzők#!# Kollega K. (39. p.), Sóron (61. p.).
Kiállítva#!# Lakatos G. (17. p.).
Sárga lap#!# Godzsajev (75. p.), Nagy J. (93. p.), illetve Deutsch L. (21. p.), De Oliveira (42. p.), Keszi (87. p.).