Csernák Martin duplájával és a Fodor Marcell találatával vívta ki a továbbjutást csapatunk a Magyar Kupában a Király SZE ellen.

Nem borult a papírforma, továbbjutott együttesünk a Magyar Kupában. Csernák Martin találatával korán megszerezte a vezetést csapatunk a Vas megyei első osztályban szereplő Király SZE ellen. A második félidőben újra Csernák Martin vette be a hazaiak kapuját, míg a végeredményt Fodor Marcell állította be.

– Sima győzelmet arattunk – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – A kapunk nem forgott veszélyben, egy kontratámadása volt csak az ellenfélnek. Mi ezzel ellentétben számos helyzetet alakítottunk ki, kapufát is rúgtunk, s ez a három lőtt gól az ellenfélre nézve hízelgő, hiszen több góllal is nyerhettünk volna. Elégedett vagyok az eredménnyel, mivel elég felfogatott összeállításban játszottunk. Sok fiatal kapott lehetőséget, volt, aki most játszott először, s ez érződött a csapat játékán.

Király SZE–Kaposvári Rákóczi FC 0–3 (0–1)
Szombathely, Király Sportlétesítmény. V.: Görög (Bertalan, Bőhm).
Király SZE: Veszelinov – Kondákor, Vámos, Sásdi, Marton – Deéry, Varga G. (Szenczi, 67. p.), Németh B., Mester B (Szabó Z., a szünetben). – Kudron (Polgár, 76. p.), Németh D. Edző: Hegyi László.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler (Csiszer, a szünetben), Lakatos G., Fodor M., Tratnyek – Godzsajev, Horváth F. (Borbély, 63. p.) – Tömösvári (Bíró D., a szünetben), Nagy R., Csernák – Andorka. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Csernák (9., és a 73. p.), Fodor M. (81. p. – 11-es).