Az MTK Budapest otthonában kezdték szereplésüket az NB I-es országos kiemelt bajnokságban résztvevő kaposvári utánpótlás csapatok. Az U19-es korosztály 4-0-ra, az U17-es gárda pedig 5-0-ra kapott ki a kék-fehérektől.

U19 MTK – Kaposvári Rákóczi BFLA 4-0 (2-0)
Rákóczi#!# Sztropkó – Rittinger, Kiss A., Vései, Bakos D., Laczkó D., Házi, Böjte P., Mikola, Lovász, Horváth Á. Csere#!# Szűcs T., Garai, Németh P., Balogh B., Böröczky. Edző#!# Richter Sándor
Tökéletes körülmények között játszottunk a tavalyi bajnokkal, sajnos papírfoma eredmény született. A gólkülönbség csalóka, mert a harmadik és a negyedik találat már bőven a hosszabbításban esett, addig jól tartotta magát a Kaposvár.
Richter Sándor#!# Ez a mérkőzés két dologra volt jó#!# letudtuk a tavalyi bajnokot és egy-két játékos tapasztalta, hogy olyan bajnokságban kell helytállnia, amely sem iramában, sem a játék minőségében nem hasonlít az NB II-höz. Ehhez kell felnőniük főleg önmagunkban és azokhoz a társaikhoz, akik már rendelkeznek első osztályú tapasztalattal. 
U17 MTK – Kaposvári Rákóczi BFLA 5-0 (0-0)
Rákóczi#!# Rusák – Dobos, Kolumbán, Nádori, Matucza, Lőrincz, Hampuk, Kuti, Prukner, Pallósi, Vaszilkó. Csere#!# Veriga, Szenászna, Mayer, Garai, Bene, Kovács A., Somogyi. Edző#!# Bőzsöny János
Nagy melegben, jó pályán reális eredmény született. 
Bőzsöny János#!# Az MTK ennyivel jobb volt, de nekünk nem ők a fő riválisaink.