A listavezető után a seregható ellen is gól nélküli döntetlent játszott a Rákóczi. Csapatunk több mint ezer néző előtt végzett 0-0-ra a Balmazújváros ellen. Sajnos, a találkozón Zsivóczky Norbert súlyos sérülést szenvedett.

Szépszámú közönség előtt vághatott neki a Balmazújváros elleni összecsapásnak a Rákóczi. Olasz Dénes személyében egy új igazolás is feltűnt a meccs előtt, de a Mezőkövesdtő télen távozó csatár (aki az őszi szezont Pápán töltötte) elsőként csak a cserék között kapott lehetőséget. Többet volt a labda az első percekben a mieinknél, de az első komolyabb helyzet mégis a vendégek előtt adódott. A 22. percben Virág beadására érkezett Pintér, lövését Somodi üggyel-bajjal fogni tudta. A 26. percben Zsivóczkyt kellett lecserélnie Prukner Lászlónak. Középpályásunk egy ütközést követően arccsonttörést szenvedett. Rögtön utána egy szép összjátékot követően Hadaró lőhetett18 méterről, de a labda elkerülte a vendégek kapuját. Néhány perccel késöbb Faggyas is hasonló helyzetből lőtt, de Radosevic védett. A 39. percben már a vendégek kapusa is verve volt, de Kovács Olivér lövése a kapufa mellett landolt, így 0-0-val vonulhattak az öltözőbe a csapatok.
A második félidőre egy harcosabb Rákóczi futott ki a pályára. Az első percekben ismét Hadaró veszélyeztette Radosevics kapuját, majd Albert két szabadrúgás okozott izgalmat a vendégeknél. Somodinak is akadt dolga#!# Popovics 18 méterről leadott lövését védte bravúrral. Majd Hadaró szöglete után kétszer is gólt szerezhettünkk volna, de a védők menteni tudtak a gólvonalról. A hajrában aztán kis híján megszerezte a vezetést a Balmazújváros. Popovics egyedül vezethette rá Somodira a labdát, de 16 méteres lövése kicsivel elszállt felső léc fölött. A lefújásig még feljegyezhettünk egy Nagy Krisztián lövést is, de gólt végül nem láthattunk. 
Kaposvári Rákóczi FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-0
Kaposvár, 1300 néző. Vezette#!# Szilasi (Lémon, Takács)
Rákóczi FC#!# Somodi – Lakatos (Hampuk, 63.), Petrók, Albert – Kiss M., Zsivóczky (Király, 26.), Nagy K., Kovács O., Hadaró – Faggyas, Balogh (Olasz, 83.). Szakmai igazgató#!# Prukner László
Balmazújváros#!# Radosevic – Bokros, Papp, Batarelo, Németh – Kiss L., Sigér, Vachtler (Tóth, 74.), Pintér – Virág (Popovic, 57.), Batizi-Pócsi (Mijatovic, 80.). Vezetőedző#!# Feczkó Tamás
Sárga lap#!# Hadaró (72.), Kovács (75.), Nagy (92.) illetve Papp (71.), Pintér (80.)