Feszített a Rákóczi bajnoki programja#!# a pénteki újpesti és a keddi pécsi fellépés után pénteken újabb rangadó következik a sorban, ezúttal hazai pályán, ahol a hetedik helyen álló, de hozzánk hasonlóan 29 pontos Bp. Honvéd gárdája lesz az ellenfél. A találkozó 17 órakor kezdődik a stadionban. 

– Presztízsmeccs volt a pécsi, nagyon készültünk rá, és az elnök is felhívta a figyelmünket, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés az egyesület számára – mondta honlapunknak a keddi összecsapás egyik legjobbja, Balázs Benjámin. – Örülök, hogy megszereztük a három pontot. Az első félidőben nehezebb dolgunk volt, a pálya talaja is elég mély volt. Jól esett, hogy sok szurkoló jött a csapat után, és buzdított minket. Betartottuk a mester taktikai utasításait, és sikerült két góllal győznünk. 
– Az elmúlt időszakban többször is kiemelkedő teljesítményt nyújtottál a pályán. 
– A felkészülésem jól sikerült, az első két meccsünk viszont nem úgy alakult, ahogy elképzeltem. A Pápa ellen aztán meg tudtam mutatni, amit tudok#!# sikerült gólt rúgni, gólpasszt adni és kiharcolni egy büntetőt. A Pécs ellen gólpasszt adtam, és ezután is megpróbálok mindent beleadni. Remélem, a jó forma kitart az idény végéig.

– Mire számítasz a Honvéd ellen? 
– Olasz edzőjük van, taktikus focit játszanak. Szeretnénk visszavágni azért a csúnya vereségért, amit az ősszel elszenvedtünk náluk. Én úgy látom, hogy a csapatunk most egyben van, és sikerülhet ezt a meccset is megnyerni.