A sereghajtó ellen készül a Rákóczi futballcsapata, mégsem számítanak könnyű kilencven percre a fiúk. A kaposváriak azt mondják#!# kötelező a három pont megszerzése, ehhez azonban elengedhetetlen a jó összpontosítás és a megfelelő helyzetkihasználás. Az Eger elleni találkozó szombaton 16 órakor kezdődik, semleges helyszínen, a váci stadionban.

A kaposváriak joggal búslakodtak az elmúlt hét végén#!# hiába vezettek a szünetben 1-0-ra a Honvéd ellen, végül hazai pályán vereséget szenvedtek a Honvéd csapatától.
– Úgy érzem, az első félidőben tényleg jól teljesített a csapat, jól játszottunk, de talán több gólt kellett volna szereztünk. A szünet után volt egy 15-20 perces kihagyásunk, amit az ellenfél megbüntetett, gólokat szerzett. A végén próbálkoztunk, de nem jött össze a pontszerzés. Már túltettük magunkat ezen, az Eger ellen készülünk, és mindent megteszünk azért, hogy a három pontot begyűjtsük – mondta Balázs Benjámin, a Kaposvári Rákóczi FC játékosa.
A zöld-fehérek eddigi tavaszi mérlege így felemás#!# eddig csak a Pápát és a Pécset sikerült megverni.
– Nem állunk úgy, ahogy terveztük. Több győzelemre számítottunk, mint amennyit bezsebeltünk. Így alakult. Nem játszottunk rosszul, de az a plusz hiányzott, ami a sikerhez kellett volna. Négy meccset elvesztettünk, ebből hármat otthon. Reménykedünk a jobb folytatásban – tette hozzá Kovács Olivér.
A hétvégi bajnoki fordulóban az újonc Eger lesz az ellenfél. A heves megyei társulat immár sereghajtó a megtáltosodott Siófok mögött#!# 23 mérkőzésen mindössze 12 pontot gyűjtött.
– Mindenki azt hiszi, hogy ezek könnyű meccsek, pedig ezek a legnehezebbek. Nekik már nincs teher a vállukon, mi szeretnénk minél jobban szerepelni. Kötelező a három pontot megszerezni – szögezte ke Balázs Benjámin.
Az egriek pályáját nem hitelesítette a szövetség, így a Kaposvár elleni mérkőzést a váci stadionban rendezik szombaton 16 órától. 
– Sajnos nem lesz olyan különleges érzés számomra ez a mérkőzés, mert nem Egerben játsszuk a találkozót. Teljesen más érzés lett volna, ha a Szentmarjay Tibor Városi stadionban léphetnék pályára, nagyon sok ismerősöm és barátom előtt. Nagyon sajnálom, hogy így alakult – mondta a Rákóczi egri születésű játékosa, Hegedűs Dávid.
A találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.