A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2019-2020. évi OTP Bank Liga NB I. labdarúgó-bajnokság első két fordulójának pontos menetrendjét. Az élvonalbeli fordulók játéknapja továbbra is a szombat lesz, azonban az Európa-Ligában érdekelt együttesek mérkőzései vasárnapra kerülnek át.

Az őszi szezonban 16 fordulót rendeznek, az első játéknapra augusztus 3-án, míg az utolsóra december 14-én kerül sor. Ősszel három válogatott szünet lesz: szeptember 2-10-ig, október 7-15-ig, és november 11-19-ig. Három szerdai nap (október 16., november 20., december 18.) tartaléknap az – ősszel a nemzetközi kupacsapatok esetleges kérésére vagy rossz időjárás miatt – elhalasztott bajnoki és MK-meccsek lejátszására.
Mint arról korábban már beszámoltunk együttesünk az Európa-Ligában is érdekelt MOL Fehérvár FC ellen rajtol a bajnokságban a Fejér megyeiek otthonában. Erre a találkozóra a székesfehérváriak nemzetközi kupaszereplése miatt augusztus negyedikén, vasárnap 18 órakor kerül sor a Fehérvár FC pályaválasztásával.
A második fordulóban játssza öt év után az első élvonalbeli bajnoki találkozóját csapatunk, amikor is Mezőkövesd-Zsóry FC gárdája látogat a cukorgyári gödörbe. A mérkőzésen augusztus tizedikén, 19 óra 30 perckor indul majd útjára a labda.
További hír, hogy a Vác FC a klub körüli bizonytalanságok miatt lemondta a szombati előkészületi mérkőzést, így csapatunk az NB III.-ban szereplő Pápával játssza bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését, szombaton 11 órakor a Rákóczi-stadionban.