Vereséget szenvedett az újonc Diósgyőr otthonában a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A zöld-fehérek az OTP Bank Liga 9. fordulójában 2-1-re kaptak ki, a szépítő gólt Milan Peric szerezte.

A kaposváriak nem titkoltan a szezon első idegenbeli pontjáért keltek útra az újonc Diósgyőr otthonába.
Némi ismerkedés után a 9. percben helyzetbe hozta magát a házigazda#!# Gallardo indította Tiszát, aki lefordult a védőjéről, 15 méterről lőtt, Hajdúch védett. A 11. percben megszerezte a vezetést a hazai együttes. Tisza jobb oldalról emelt a túloldalra, Arze fejese után a védőkről lecsorgott a labda, Lippai pedig 15 méterről, laposan a kapu bal oldalába lőtt. 1-0.
A 16. percben Safaric 24 méteres szabadrúgása után a hazai kapus lábbal hárított.
Három perccel később Balázs B. játszotta magát tisztára a bal oldalon, majd 20 méterről fölé lőtt.  A 21. percben Carreno 15 méteres lövését védte Hajdúch kapus. Egy perc múlva újra a hazaiak előtt adódott lehetőség, Gohér 24 méteres szabadrúgása kerülte el a kaput. Egy hosszabb eseménytelen időszakot követően a 38. percben Budovinszky végzett el szabadrúgást 20 méterről, de a bal kapufa mellé lőtt. A 39. percben Vadász lőtt 13 méterről, estében, Hajduch kezébe.
Az 50. percben Safaric próbálkozott 22 méterről, de nem találta el a kaput. Az 53. percben növelte előnyét a Diósgyőr. Arze vitte fel a labdát, majd Carrenohoz passzolt, aki visszatette elé a játékszert, Arze pedig ezután középről balra cselezte magát, majd 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 2-0. 
A 61. percben Lippai 28 méterről próbálkozott lövéssel, a kapu jobb oldala felé tartó labda egy védőről pattant szögletre.
A 66. percben szépített a Rákóczi. Kaposvári bedobás után a hazaiak nem tudtak felszabadítani. Perichez került a labda, aki 14 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 2-1.
Milan Peric nyolcadik gólját szerezte ebben az idényben, ezzel vezeti a góllövőlistát. 
A 75. percben Tisza kapott jó labdát a tizenhatoson belül, majd fordulásból egy védőbe lőtt. 
A 93. percben egy kaposvári kontra végén a csereként beállt Alexeev lőhetett kapura 13 méterről, de Farkas B. óriási bravúrral szögletre mentett.
A Rákóczi ismét pont nélkül maradt idegenben. 
Diósgyőr – Kaposvári Rákóczi 2-1 (1-0)
Diósgyőr, 5000 néző. V.#!# Oláh G.
Diósgyőr#!# Farkas B. – Vadász, Gal (Rakovic, 51.), Budovinszky, Gohér – Gallardo, Abdouraman, Lippai, Arze (Takács B., 84.) – Carreno (Menougong, 73.), Tisza. Vezetőedző#!# Benczés Miklós
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Bank, Zsók, Jánvári – Hegedűs (Alexeev, 83.), Pedro – Pavlovic (Gujic, 60.), Safaric (Kulcsár K., 54.), Balázs B. – Peric. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerzők#!# Lippai (11.), Arze (52.), illetve Peric (66.)
Sárga lap#!# Abdouraman (32.), illetve Jánvári (64.)