Az NB III. Nyugati csoportjának tizedik fordulójában, szerdán 16 órakor a Tatabányai SC otthonában szólítják majd pályára labdarúgóinkat.

 

Nem sok idő maradt a kesergésre a vasárnapi, Komárom VSE elleni vereséget követően, hiszen szerdán délután újra tétmérkőzés vár labdarúgóinkra, akik két bajnoki vereség után Tatabányán lépnek pályára.

– Már a Videoton elleni vereség is fájó volt, hiszen három pontért mentünk Székesfehérvárra, ugyanis előtte négy meccset nyertünk sorozatban – mondta Kocsis Barnabás, csapatunk belső védője. – Bíztunk benne, hogy ez a sorozat nem szakad meg, de nem így sikerült, majd jött a ZTE elleni kupameccs, ahol ugyan kikaptunk, de helyt álltunk, felvettük a versenyt egy NB I.-es gárdával. A Komárom ellen úgy mentünk ki a pályára, hogy egyben volt a csapat, egész héten jól nézünk ki az edzéseken, úgy voltunk vele, nem kérdés, hogy győzni fogunk. Hazai pályán nekünk kellett volna dominálnunk, de nem így alakult, nem helyeztük kellő nyomás alá az ellenfelet. Kaptunk egy elkerülhető gólt, ami után átvettük az irányítást, nyomást is helyeztünk rájuk, de a védelmüket nem sikerült áttörni. Ezt a vereséget senki sem várta, a szurkolók bizalmát is elveszítettük egy kicsit ezzel. Három pontért megyünk Tatabányára, illetve azért, hogy visszatérjünk arra az útra, amin pár fordulóval ezelőtt voltunk. Szeretnénk újra felépíteni egy győzelmi sorozatot.

A folytatás nem lesz egyszerű, hiszen a tabellán harmadik helyet elfoglaló, a szezonban hazai pályán még veretlen Tatabányai SC vendégeként nyílik javítási lehetőség csapatunk számára.

– Az eredmények alapján valóban úgy tűnik, hogy a Tatabánya egy egységes csapat, amely sok gólt szerez és keveset kap – mondta a soron következő ellenfélről Kocsis Barnabás. – Azt gondolom, hogy ezen a találkozón az lesz a legfontosabb, hogy stabilan védekezzünk, törekedjünk arra, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a meccset. Úgy gondolom, hogy nem lesz sok helyzetünk, de azokat maximálisan ki kell használnunk a győzelemért.