Vasárnap 17.30 órakor a Szekszárdi UFC otthonában lépünk pályára az NB III. Dél-Nyugati csoportjának harmadik fordulójában. A találkozó előtt Pusztai Dánielt kérdeztük, aki az előző mérkőzésen szerezte meg első gólját csapatunk színeiben.

– Az előző fordulóban 9–1-re nyertünk a PTE-PEAC ellen. Volt már hasonlóan nagy győzelemben részed a felnőtt pályafutásod során?
– Ami azt illeti igen, körülbelül másfél-két éve, amikor a Pénzügyőrrel megvertük a Jászberényt 9–0-ra – mondta Pusztai Dániel, csapatunk bal oldali védője.

– A nagyarányú siker fellett még egy dolog miatt emlékezetes marad játékosunk számára, hiszen egy remek átlövésből bevette a pécsi kaput.
– Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem az első gólomat a Rákócziban, igaz kicsit váratott magára, de annál szebb és jobb érzés.

– Egy ilyen győzelem után mi kell ahhoz, hogy ne bízza el magát a csapat?
– Egy ilyen mérkőzés után természetes, hogy még több önbizalommal és még magabiztosabban lép pályára egy játékos. Ugyanakkor azzal is tisztába kell lenni, hogy van még min csiszolni támadásban és védekezésben egyaránt.

– Mit várt a Szekszárd elleni mérkőzéstől?
– Úgy gondolom, hogy a Szekszárd egy masszív védekezésre majd a labdaszerzés utáni gyors kontratámadásokra épülő játékot játszik – véli a soron következő ellenfélről Pusztai Dániel. – Bizonyára nem lesz egyszerű feltörni a védelmüket. Azonban ahhoz, hogy pontokkal tudjunk távozni, magunkra és a saját játékunkra kell fókuszálnunk és be kell tartanunk a vezetőedzőnk utasításait, tanácsait.