Böndi Ádám visszatért

Egy év kihagyás után újra csapatunkat erősíti Böndi Ádám, aki Siófokról tért vissza hozzánk.

Ellenfél-lesen: Majos

Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Bonyhád-Majos csapata van a célkeresztben.

Ekker Milán visszatért Nagykanizsára

Két és fél év után távozik klubunktól Ekker Milán, a villámgyors szélső, aki 89 tétmérkőzésen lépett pályára zöld-fehérben.

Szurkolói információk a Majos elleni mérkőzésre

Együttesünk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 1. fordulójában a Bonyhád-Majos otthonában lép pályára. A vasárnap 17.30 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Sikerrel vívtunk meg a főpróbát is

Az utolsó, ötödik nyári felkészülési mérkőzésünkön is győztesen hagytuk el a pályát, így jó szájízzel várhatjuk a bajnoki rajtot.

A Slaven Belupo II. ellen tartjuk a főpróbát

Vasárnap 11.00 órakor a horvát Slaven Belupo II. együttese ellen tartjuk a főpróbát az NB III. Dél-Nyugati csoportjának július utolsó vasárnapján induló idényére.

Korábban kezdünk a PMFC ellen

Szombaton 10.00 órakor, hazai pályán a nagy rivális PMFC ellen vívjuk a negyedik felkészülési mérkőzésünket.

Nagy hőségben izzadtuk ki a sikert

Kánikulában vívtuk a harmadik felkészülési mérkőzésünkön a Paksi FC II. otthonában, ahol végül kettő-egyes sikert arattunk.

Pakson folytatódik a felkészülés

Két másodosztályú együttes, a Szentlőrinc és a Kozármisleny elleni edzőmeccset követően szerdán 16.00 órakor az NB III.-as Paks II. vendégei leszünk.

Szombati matiné a Kozármisleny ellen

A HR-Rent Kozármisleny ellen vívjuk a második nyári felkészülési mérkőzésünket, szombaton 10.30 órakor a Rákóczi Stadionban.

Győzelemmel kezdtük a felkészülést

Biztató játékkal és sikerrel indult a nyári felkészülési meccsek sorozata, ugyanis Babinszky Bence duplájával legyőztük a másodosztályú Szentlőrincet.

Fő támogatók








Médiapartnereink