A szezon első rangadója következik, ugyanis vasárnap 17.30 órakor az eddig száz százalékos FC Nagykanizsa otthonában folytatjuk a bajnokságot.

Két nagyszerűen mérkőzésen elért sikerrel felvértezve utazunk vasárnap Nagykanizsára, ahol egy hibátlan mérleggel rendelkező ellenfél vár ránk.
– Minden meccs egy lépcsőfok, ezt a mester mindig hangsúlyozza, így nem készülünk különösebben azért, mert most a Nagykanizsával játszunk, ez is egy mérkőzés a bajnoki ritmusban – mondta Babinszky Bence, csapatunk támadója, aki öt góllal vezeti a csoport góllövőlistáját.
– Évek óta a dobogóért küzdenek, jó csapatot alkotnak, de az előző idényben emberhátrányban is nyertünk Nagykanizsán – tette hozzá Babinszky Bence. – Bízom benne, hogy most azonos lesz a létszám, nem kapunk piros lapot a mérkőzés elején. A célunk, hogy ezúttal is elhozzuk a pontokat, s remélem, hogy most is sok szurkoló kísér majd el minket. Biztosan készülnek ránk, külön a támadókra is, de ezzel nem foglalkozunk, hiszen mindegyik csapat készül már ránk és akkor is tudunk nyerni.
Magabiztosan kelhetünk útra vasárnap, hiszen a PTE-PEAC és a Szekszárd ellen is fölényes győzelmet ünnepelhettünk, amik hitet adnak a folytatásra.
– Jól használjuk ki a helyzeteinket, az új játékosok gyorsan felvették a ritmust, beilleszkedtek abba a játékba, amit a mester kér tőlünk – árulta el a siker titkát Babinszky Bence. – Úgy vélem, egyre jobban kezd összeérni a csapat.