Nicoló Mazzonetto és Babinszky Bence is triplázott a Pátka ellen, a MOL Magyar Kupa második fordulójában.

A Fejér vármegyei másodosztály Északi csoportjában érdekelt Pátka otthonában szólították pályára labdarúgóinkat a Magyar Kupa második körében. Székely Tibor, csapatunk vezetőedzője az ötödik ligás együttes ellen több olyan labdarúgónak is játéklehetőséget biztosított, akik eddig kevesebbet kaptak, így egy kicsit felforgatott kezdő futott ki a pályára. A nagy meleg egy kicsit rányomta a bélyegét a meccsre, hiszen nem tudtuk a szokásos, gyors játékunkat nyújtani, de ennek ellenére már az első negyed óra végén, Babinszky Bence lövése után megszereztük a vezetést (0–1). A lelkes hazaiak viszont gyorsan válaszoltak, ugyanis három perc elteltével Pál Mián egy egyéni akciót követően egyenlített (1–1). A folytatásban próbáltuk felpörgetni a játékot, több kisebb lehetőséget is kidolgoztunk, majd a félidő utolsó percében, egy jó kiugratás után Mayer Milán lépett ki a leshatárról, s a bal alsóba gurította a második gólunkat (1–2).

A szünetet egy gyors gólváltás követte, hiszen előbb Nagy Máté növelte előnyünket egy szöglet után (1–3), majd két perc múlva érkezett a válasz: ugyancsak egy sarokrúgás után Fülöp Alex fejelt a kapunkba (2–3). Ezt követően viszont végérvényesen eldöntöttük a mérkőzést, hiszen előbb egy remek szabadrúgás-variáció végén Pusztai Dániel lőtt a bal alsóba (2–4), majd Babinszky Bence a saját térfeléről indulva, egy óriási egyéni akciót váltott gólra (2–5). A folytatásban egyre több támadásunk végén rezdült a háló, ugyanis Nicoló Mazzonetto értékesítette a buktatásáért járó tizenegyest (2–6), majd akcióból is betalált a támadónk (2–7). A hajrában is maradtak még gólok, hiszen előbb Babinszky Bence (2–8), majd Nicoló Mazzonetto szerezte meg a harmadik találatát (2–9). Az utolsó gólunk ráadásul igen látványosra sikerült, hiszen Nicoló mintegy harminc méterről, nagy erővel lőtt a bal felsőbe.

Székely Tibor: – Nem indult könnyen a mérkőzés, emiatt jár a gratuláció a Pátkának, mert nagyon megnehezítették a dolgunkat. Szerettem volna több játéklehetőséget biztosítani azoknak, akik eddig kevesebbet kaptak, azonban azt követően indultunk meg, hogy a szünetben hármat is cseréltünk. Az ellenfél egy bár egy picit elfáradt, de sokkal gördülékenyebb lett a játékunk azokkal, akik folyamatosan meccsben vannak. A lényeg, hogy továbbjutottunk, ott vagyunk a harmadik fordulóban.

Pátka–Kaposvári Rákóczi FC 2–9 (1–2)
Pátka, 230 néző. V.: ifj. Hartunk V. (Bencze A., Farkas G.).
Pátka: Dobosi – Varga D. (Pőcze, a 80. percben), Balogh Á., Brettschneider (Szabó S., a 72. percben), Bélik – Timár, Fülöp A. – Horváth T. (Bodó, a 80. percben), Szombati (Takács Z., a 72. percben), Pál M.– Szabó B. (Pernyész, a 84. percben). Játékosedző: Fülöp Alex.
Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Heil (Szederkényi, a szünetben), Nagy M., Kis-Fónai – Görög (Balogh Á., a szünetben), Horváth B. (Szabó M., a 75. percben), A. Mazzonetto, N. Mazzonetto, Böndi (Pusztai, a szünetben) – Babinszky, Mayer M. (Pressing, a 75. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.
Gólszerzők: Pál M. (a 18. percben), Fülöp A. (az 55. percben), illetve Babinszky (a 14., a 61. és a 79. percben), Mayer M. (a 45. percben), Nagy M. (az 53. percben), Pusztai (az 59. percben), N. Mazzonetto (a 70., a 72. és a 83. percben – az elsőt 11-esből).