Markus góljával vezetést szerzett, az utolsó percek nagy nyomását viszont már nem bírta ki a Rákóczi a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában, így 1-1-es döntetlennel ért véget a Ferencváros kaposvári vendégjátéka.

 A kéthetes bajnoki szünet után zöld-fehér rangadóval zárult az OTP Bank Liga 11. fordulója. A Ferencváros kaposvári vendégjátéka nagy csatát ígért, ugyanis mindkét csapat három pontot szeretett volna szerezni, hogy közelebb kerüljön céljai eléréséhez. A nagy várakozások ellenére közepes iramú első félidőt láthattunk igazán nagy helyzet nélkül.
A 6. percben Buzsáky emelte Böde elé a labdát a tizenhatoson belül, de sikerült felszabadítani, ezután Józsi lövését védte Ranilovic. Két perccel később, Addo passza után Markus lőtt kapásból, középről, 20 méterről fölé. A következő lehetőség is a somogyiaké volt#!# Zámbó átadása után Balázs B. lőtt 26 méterről, középről, laposan, Jova védett. A 20. percben jobb oldalról szállt középre a labda, Cukic öt méterről csúsztatott a kapu mellé. A 31. percben Babic 22 méteres lövése után a szögletzászló mellett hagyta el a játékteret a labda. Egy percre rá Jovanovic tette jobbról középre a játékszert, a felfutó Gyömbér pedig 6 méterről mellé fejelt. Néhány másodperccel később Buzsáky vette célba a bal felső sarkot 25 méterről de nem találta el. A 38. percben Bőle lőtt fölé 18 méterről. A 41. percben Lucas marad a földön, miután ütközött Somáliával, és le is kellett cserélni.
A második félidő első perceiben nem történt említésre méltó esemény, aztán az 56. percben Buzsáky 30 méteres szabadrúgása után szállt mellé a labda. Egy perccel később megszerezte a vezetést a Rákóczi. Babic indította Markust, aki egy emelés után 15 méterről szépen lőtt a kapu közepébe. 1-0. 
A 62. percben, Balázs B. indítása után Bőle kétszer is gólt szerezhetett volna, de Jova bravúrral védte a 7 méterről leadott lövéseket. A 83. percben Böde lőtt balról, 7 méterről, Kovács O. szépen nyúlt bele a lövésbe. A hajrában mezőnyfölényt harcolt ki a Fradi, és a hazaiak nem bírták ki a nyomást a lefújásig. A 89. percben nem tudtak felszabadítani a kaposváriak, Böde pedig 17 méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 1-1.
A ráadásban is a Fradi előtt adódott lehetőség, de Holman lövését szépen védte Ranilovic. A vége döntetlen lett, amivel maradéktalanul egyik csapat sem lehet boldog. 
Kaposvári Rákóczi FC – Ferencvárosi TC 1-1 (0-0)
Kaposvár, 3000 néző. V.#!# Erdős.
Rákóczi FC#!# Ranilovic – Okuka, Kovács O., Lucas (Pavlovic, 44.), Zámbó – Addo, Babic – Bőle, Oláh (Waltner, 92.), Balázs B. –  Markus (Thiam, 86.). Vezetőedző#!# Prukner László
FTC#!# Jova – Jovanovic (Diallo, 84.), Gyömbér, Busai, Bönig – Cukic (Valpoort, 58.), Józsi – Somalia, Buzsáky, Holman – Böde. Vezetőedző#!# Ricardo Moniz
Gólszerzők#!# Markus (57.), illetve Bőde (89.)
Sárga lap#!# Zámbó (11.), Bőle (93.), Addo (93.), illetve Cukic (13.)