Július 19-től egy héten át újra fiatal focisták népesítik be Kaposvárt, hiszen jövő hétfőn megnyitja kapuit a Youth Football Festival nemzetközi ifjúsági labdarúgó torna. A nagy seregszemle mellett párhuzamosan idén először egy négycsapatos mini tornát is rendeznek a somogyi megyeszékhelyen. A Bene Ferenc Kupa 2010 elnevezésű megméretésen a Kaposvári Rákóczi FC Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Felcsút, a HNK Cibalia, valamint az NK Osijek U19-es csapatai lépnek pályára.

A Bene Ferenc Kupa nyitómérkőzését július 19-én, hétfőn 16.30 órakor a Rákóczi-stadion edzőpályáján a házigazda kaposvári fiatalok az NK Osijek ellen vívják, míg a Puskás Akadémia–HNK Cibalia találkozó a Youth Festival hivatalos megnyitója után 19.45 vagy 21 órakor kezdődik a stadionban.

Másnap, azaz július 20-án 10 órakor NK Osijek–Puskás Akadémia (edzőpálya), 11.30 órakor Rákóczi BFLA–HNK Cibalia (edzőpálya), 15 órakor HNK Cibalia–NK Osijek (stadion), 16.30 órakor pedig Puskás Akadémia–Rákóczi BFLA (stadion) összecsapásokat rendeznek.