Az NB III. Nyugati csoportjának hatodik fordulójában együttesünk gólgazdag mérkőzésen aratott sikert Felcsúton, így továbbra is ott vagyunk a listavezető Érdi VSE sarkában.

A listavezető Érdi VSE hazai pályán csak egy pontot szerzett a Csepel FC ellen. A vendégek a 92. percben egy büntetővel mentették döntetlenre a találkozót a tíz emberrel játszó hazaiak ellen. A Csornai SE kiütötte az újonc THSE-Szabadkikötő együttesét, míg a másik újonc, a Pápai Perutz FC hazai pályán szenvedett vereséget az Andráshidától. Soron következő ellenfelünk, a Videoton fakó kikapott az óbudai III. kerülettől, így visszacsúszott a tabella harmadik helyére.

 

A 6. forduló további eredményei#!# Pénzügyőr SE–VLS Veszprém 0–1, Érdi VSE–Csepel FC 1–1, Csornai SE–THSE-Szabadkikötő 4–0, Dunaharaszti MTK–BKV Előre 2–0, Pápai Perutz FC–Tarr Andráshida SC 1–2, Videoton FC II.–III. ker. TVE 0–2. A Gyirmót FC Győr II.–FC Ajka találkozó elmaradt, mivel a sok esőzés miatt a gyirmóti edzőpályák alkalmatlanná váltak a játékra.